Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Haremlique à la mer ile Mer’s markaları, zamansız tasarımların yer aldığı bir koleksiyon hazırladı.

DEV İŞ BİRLİĞİ

Caroline Koç ve Banu Yentür’ün kurduğu, her bir ürünü kendine ait tasarım hikayesiyle hayat bulan Haremlique à la mer markasıyla, Aylin Tahincioğlu ve Meral Peltekçi’nin el işçiliğini modern yorumlarla harmanlayan aksesuar markası Mer’s, ‘HaremliquebyMer’s’ adıyla bir koleksiyon hazırladı. Zamansız tasarımların yer aldığı koleksiyon, zarif parçalarla ön plana çıkıyor. Koleksiyonda özenle tasarlanmış kolye, küpe ve bileklik alternatifleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Gece yarısı yüzme keyfi

DEV İŞ BİRLİĞİ

Hilton İstanbul Bosphorus’un geçtiğimiz yaz başlattığı, gün batımından gece yarısına kadar süren ‘Gece Yüzmeleri’, bu yıl kaldığı yerden devam ediyor. Etkinliğin ilki, tasarım platformu Gigology iş birliğiyle parti konseptiyle gerçekleşti. Organizasyonda, ünlü DJ Ronin, Harun Elibolca ve A-Boogie’nin müzikleri eşliğinde, tatil ruhunu yaşattı.

Hasret giderdiler

DEV İŞ BİRLİĞİ

Senenin büyük bir bölümünü Los Angeles’ta geçiren Begüm Şen, önceki gün İstanbul’a döndü. Şen, uçaktan iner inmez ayağının tozuyla arkadaşı Arzu Sabancı’yla buluştu. Zorlu AVM’deki Morine’de buluşan dostlar, yemek yedi.

Güzellikler yaratan dosta veda

DEV İŞ BİRLİĞİ

İtalya’nın dünyaca ünlü aranan iç mimarlarından biri olan Piero Pinto, temiz çizgileri ve güzel mekanları yaratmasının yanı sıra, geniş çevresiyle de anılıyor. Ünlü mimarın, geçtiğimiz hafta aniden vefatı etmesi, sevenleri arasında şok yarattı. Geçtiğimiz yıllarda İzmir yakınlarındaki bir manastırı yeni baştan yaratan ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı’yla tanışan mimarın ölümü, Sabancı’yı da derinden sarstı. İş insanı,önceki gün sosyal medya hesabından, “Güzellikler yaratan dostum” yazarak, üzüntüsünü dile getirdi.

Hem ziyaret hem ticaret

DEV İŞ BİRLİĞİ

Hitay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, bir New York’ta Metropolitan müzesinde, bir Mardin Bianeli’nde bir Art Basel Hong Kong’da boy gösteriyor. Endonezya’ya giden Hitay Holding’in enerji bölümü sorumlusu Julfi Hadi ile jeotermal arazileri gezen iş insanı, İstanbul’a memnun döndü.

Haberin Devamı

Yöresel lezzetler

DEV İŞ BİRLİĞİ

Muğla’nın Akkaya ilçesi, bu sezonun en gözde beldesi arasında yer alıyor. Tatilcilerin bu yıl sıklıkla tercih ettiği Akkaya, kaliteli mekanları ve restoranlarıyla da dikkat çekiyor. İki yıl önce kapılarını tatilcilere açan Çınar Beach’in sahibi Kamil Makar, dünya mutfağı ve yöresel lezzetlerle misafirlerini ağırlıyor.

Uzmanından öğütler

DEV İŞ BİRLİĞİ

Ünlülerin saç uzmanı Serkan Bozkurt, Bebek’te görüntülendi. Bozkurt, saç simülasyonu tekniğini Türkiye’ye getiren kişi olarak da tanınıyor. Saçın formunu koruması için temiz hava ve sporun önemine değinen uzman, saçıyla uzun yıllar barışık yaşamak isteyenlere, kozmetik ürünlerden uzak durmalarını öneriyor.