Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Uluslararası tasarım yarışması EDIDA’da 2017 yılının en iyi tasarımları seçildi. Ödüller, görkemli bir partiyle sahiplerini buldu

Elle Decoration editörlerinin seçimleriyle belirlenen EDIDA 2017 Tasarım Ödülleri için önceki akşam Fenix’de bir davet düzenlendi. 30 yıldır 25 ülkede yayınlanan ve dünyanın en çok okunan dekorasyon dergisi olan ‘Elle Decoration’ın uluslararası tasarım yarışması, 14 kategoride ödül dağıttı. Besa Grup’un Bodrum’daki gayrimenkul projesi The BO Viera sponsorluğundaki organizasyon, tasarım ve dekorasyon dünyasının profesyonelleriyle ünlü markaların temsilcilerini buluşturdu. Gecenin sunuculuğunu Zeyno Günenç üstlenirken, Ozan Doğulu ve Orkestrası’nın performansıyla devam eden kutlama, DJ Tarık Koray’ın müzikleriyle son buldu.

Haberin Devamı

EDIDA 2017 ödülleri verildi

EDIDA 2017 ödülleri verildi

Kadın girişimcilerin öyküsü

Gazeteci-yazar Elif Ergu, yeni kitabı ‘İlham Veren Kadınlar’ın tanıtımını önceki gün Akmerkez’de gerçekleştirdi. Kitapta, Leyla Alaton’dan Ümit Boyner’e, Gamze Cizreli’den Suzan Sabancı Dinçer’e kadar iş dünyasının başarılı kadınlarının hikayeleri yer alıyor. İş ve sanat dünyasının seçkin isimlerini bir araya getiren etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. ‘İlham Veren Kadınlar’ın satışından elde edilecek gelir, Türkiye Kadın Girişimcileri Derneği’ne bağışlanacak.

EDIDA 2017 ödülleri verildi

EDIDA 2017 ödülleri verildi

EDIDA 2017 ödülleri verildi
Keyifli bir akşam

Kıbrıs Nuh’un Gemisi Oteli, önceki akşam Günay Restaurant’ta müşterileri için özel bir gece düzenledi. İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı gecede, İzzet Yıldızhan ve Funda Arar sahne aldı. İki ünlü şarkıcı, parçalarıyla davetlilere keyifli bir gece yaşattı.

EDIDA 2017 ödülleri verildi

EDIDA 2017 ödülleri verildi

Kıbrıs’a özel defile

Modacı Raşit Bağzıbağlı ve Kuzey Kıbrıs’ta hizmet veren Merit International Oteli, ortak bir sosyal sorumluluk projesinde buluştu. 3 Mart’ta Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yararına düzenlenecek defilede, Bağzıbağlı’nın Merit Özel Koleksiyonu sergilenecek. Çağla Şıkel’in baş manken olarak yer alacağı organizasonda, 30 parça kıyafet sergilenecek. Projenin tanıtımı, önceki gün Merit Crystal Cove Hotel’de düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı.

Haberin Devamı

‘Kar Leoparı’ nazara geldi

AKUT’un kurucusu, dağcı ve yazar Nasuh Mahruki nazara geldi. Dağcılık alanındaki başarılarıyla Türkiye’nin adını dünyaya duyuran ve ‘Kar Leoparı’ unvanını alan sporcu, önceki gün ameliyat oldu. Sağ dizindeki menüsküs yırtıklarından şikayet eden Mahruki, Amerikan Hastanesi’nde Prof. Dr. Mehmet Demirhan ve ekibi tarafından tedavi altına alındı.