Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Turkcell Platinum Golf Challenge Bodrum turnuvası, iş, sanat ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi.

Bodrum Golf Kulübü’nde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Turkcell Platinum Golf Challenge Bodrum turnuvası, tamamlandı. İki gün boyunca iş, sanat ve cemiyet dünyasından 140’ı aşkın golf sporcusu, kıyasıya mücadele etti. Etkinliğe, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Fikret Öztürk ve Cemal Kalyoncu da katıldı. Bodrum Golf Kulübü’nün dokuz çukurlu golf sahasında, iki tur üzerinden oynanan organizasyonda ‘Erkekler A-B-C’,‘Kadınlar A-B’ve ‘Gençler’ olmak üzere, kupalar altı ayrı kategoride sahiplerini buldu. Etkinlik, ödül töreniyle sona erdi.

Haberin Devamı

GOLF DÜNYASI BODRUM’DA

GOLF DÜNYASI BODRUM’DA

Platinum Golf Challenge Bodrum Kazananları

Erkekler A: Erol İslamoğlu
Erkekler B: FreddieXiaolongZhang
Erkekler C: ShenLi
Kadınlar A: Ebru Temel
Kadınlar B: Emine Hopa
Gençler: Arda Özyıldız
TURKSPORU Özel Ödülü: Hülya Kocadon

GOLF DÜNYASI BODRUM’DA

Teşekkür ziyareti

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, D-ream gurubun İl Rıccio Beach’de yer alan restoranına gitti. Dostlarıyla keyifli saatler geçiren iş insanı, yemekten sonra mutfağa girip, şeflerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

GOLF DÜNYASI BODRUM’DA

Hızda sınır tanımıyor

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, önceki gün yine pisteydi. İş insanı, Yeşil Bursa rallisinde Co-pilotu Burak Koçoğlu’yla kıyasıya bir yarış çıkardı. Hedeflerini önümüzdeki yıl gerçekleşecek Avrupa parkuruna diken ikili, şu sıra 13-16 Eylül tarihlerinde Marmaris’te yapılacak Türkiye rallisine hazırlanıyor.

GOLF DÜNYASI BODRUM’DA

Yalıkavak buluşması

Emre Arolat imzalı ‘Elements Yalıkavak’ projesi, iş, sanat ve medya dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı özel bir davetle tanıtıldı. Ev sahipliğini Şehnaz Vardar ve İbrahim Bıçakcı’nın yaptığı geceye, Şebnem Dinçgör, Melih Özkan, Yelda İpekçi, Sarp-Eda Evliyagil, Sinan Şahinbaş ve Erman Erdoğan’ın da aralarında olduğu isimler katıldı. Konuklar, Yalıkavak, Küdür ve Tilkicik Koyu manzaralarına karşı, keyifli bir gece geçirdi. Vardar, “Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güzel projelerinden birini hayata geçirdiğimize inanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

GOLF DÜNYASI BODRUM’DA

Kuzey Kutbu’nda kutlama

Hüseyin-Madelet Başusta, Kuzey Kutbu’na gitti. Yeni kitabını önümüzdeki aylarda çıkarmaya hazırlanan Madelet Başusta, hem moral depoladı, hem de doğum gününü kutladı. Çift, Atlantik Okyanusu’ndan geçerek farklı bir deneyim yaşadı.

GOLF DÜNYASI BODRUM’DA

Fazıl Say’la müzik şöleni

14’üncü Bodrum Müzik Festivali kapsamında sahne alan Fazıl Say,’Yürüyen Köşk’ resitaliyle izleyicileri büyüledi. Yaklaşık 5 bin müzikseverle buluşan piyanisti dinleyenler arasında, Türkan Sabancı, Hüsnü Özyeğin, Ayşegül Dinçkök, Hasan Arat ve İlker Başbuğ da vardı. Say, resitalinin ilk yarısına Chopin’e özgü bir tür olan gece müzikleri, Noktürn’lerle başladı. Ardından Beethoven’ın en sevdiği sonatı olan Opus 57, Appassionata ile devam etti. Say, ‘Yürüyen Köşk’ yapıtıyla Atatürk’ün Millet Çiftliği’nde yaşayan çınar ağacı ve köşkün hikayesini festivale taşıdı.

GOLF DÜNYASI BODRUM’DA