Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Boğaziçili Patiler Koruyucu Aile Programı’nda, hayvan dostları bir araya geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’nde, önceki gün sıra dışı bir etkinliğe imza atıldı. Asuman Figen Tümer ev sahipliğinde gerçekleşen davete, Arbil Uğur, Birgül Figen, Figen Günözgen, Arzuhan Kocabaş ve Semra Evyap’ın da aralarında bulunduğu isimler katıldı. Üniversitenin içindeki Barınma Merkezi’ne destek sağlamak amacıyla düzenlenen çay saatinde, barınağı yöneten Defne Arsoy ve Zuhal Kaplan Arık’a plaket takdim edildi. Dr. Hasan Cihat Örter ise gitarıyla etkinliğe renk kattı. MEF International Schools ve Robert Koleji’yle iki yıldır düzenli yürütülen BU PAWS’a (Boğaziçili Patiler Koruyucu Aile Programı), öğrenciler gönüllü destek oluyor.

Haberin Devamı

HAYVAN DOSTLARI BULUŞTU

CAZ GECELERİ BAŞLADI

İtalyan restoranı La Mia Luce’de, caz geceleri başladı. Berrin-Kutlay Şimşek’in sahibi olduğu mekanda, her perşembe akşamı Brenda Berin ve orkestrası sahne alıyor.

Şimşek, “Anadolu Yakası’nda büyük bir eksikliği fark ederek, yeni bir soluk getirmeyi hedefledik. Dolce vita tadında bir müzik yapılmasını planladık. Gördüğümüz ilgi, doğru karar verdiğimizi bir kez daha kanıtlıyor. ‘Brenda ile Vintage Geceler’in ilk performansında bizlere eşlik eden herkese teşekkür ederiz” dedi.

HAYVAN DOSTLARI BULUŞTU

Doğum günü partisi

Scarlet Steakhouse’un kurucu ortağı Süleyman Dilek, yeni yaşını Etiler’deki mekanında kutladı. Davete, iş, sanat ve moda dünyasından isimler katıldı. Konuklar, kendilerine özel hazırlanan kokteyller eşliğinde, keyifli bir akşam yaşadı.

HAYVAN DOSTLARI BULUŞTU

Ceremony’de sanatlı günler

Mara Gülerşen, Türkiye’deki altıncı kişisel çalışmasını, Bebek Ceremony’de açtı. 21 Ekim tarihine kadar gezilebilecek olan sergide, sanatçının 75 eseri yer alıyor.

Hastaneler, fabrikalar, evler, oteller gibi mekanların duvarlarına yaptığı panolar ve heykelleriyle bilinen Gülerşen, bu kez doğadan esinlendiğini, ağaç, bakır, demir, metal ve cam gibi farklı malzemeleri çamurla buluşturduğunu söyledi.

HAYVAN DOSTLARI BULUŞTU

‘Keyfim yerinde’

Murat Cevahir, Vadistanbul’da objektiflere takıldı. Serafina’da arkadaşlarıyla buluşan iş insanı, keyfinin yerinde olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

HAYVAN DOSTLARI BULUŞTU

Tek başına alışveriş

Hande Acar, Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Tek başına mağazaları dolaşan Acar, daha sonra bir mekanda arkadaşlarıyla buluştu.

HAYVAN DOSTLARI BULUŞTU