Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Adriyatik’in ekonomik alanda fırsatlar sunan ülkesi Montenegro, özel bir davetle yatırımcılara tanıtıldı.

'Montenegro Yatırım Fırsatları' paneli, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. Global Information Consulting Group’un (GICC) düzenlediği organizasyonda, Avrupa’nın kültürel ve ekonomik köprüsü olarak önemli bir noktada bulunan Montenegro’nun tanıtımı yapıldı. Üst düzey devlet yetkililerinin katıldığı etkinlikte, iş, sanat ve cemiyet hayatının seçkin simaları da bir araya geldi. GICC Türkiye Ortağı ve Uluslararası Operasyonlar Başkanı Mehmet Derya Adıgüzel ev sahipliğindeki gecede, Adriyatik sahillerinde bulunan ülkedeki yatırım fırsatları ele alındı. Panelde, Montenegro Büyükelçisi Branko Milic, Montenegro Başbakanlığı Yabancı Yatırımlar Kurumu Başkanı Milos Jovanovic, Adriatic Capital-GICG Montenegro Başkanı Marko Gvezdonovic ve GICG Direktörü Atef El Kadi söz aldı.

Haberin Devamı

İstanbul’da Montenegro Tanıtımı

İstanbul’da Montenegro Tanıtımı

TASARIMCILAR BOL PAZAR’DA

Tasarım dünyasının gözde isimleri, doğanın kalbi Göktürk Kemer Country’de kurulan ‘Bol Pazar’da bir araya gelecek. Yarınki etkinlikte, Nihi, Be Mine, A Hidden Bee, Gufo Jewelery, Atölye Doku, D’Cesars, Matla, Cahit Yıldırım, Kırk3, Saklıorman, Ayvalık Babatoprağı, Saf Organik, Lucky Culture ve Nesstil gibi pek çok marka, meraklılarıyla buluşacak. Organizasyonunu Serra Arıkök’ün üstlendiği ‘Bol Pazar Tasarım’da, giyimden bijuteriye, aksesuardan dekorasyona kadar farklı ürünler sergilenecek. Açık ve kapalı, toplamda 3 bin metrekare alanıyla sadece alışveriş imkanı değil, gerçekleştirilen farklı etkinliklerle konuklarına unutulmaz anlar yaşatan Bol Pazar’da, her hafta canlı müzik veya DJ performansı da var.

İstanbul’da Montenegro Tanıtımı

Kostümlü kutlama

Figen Erenel’in sahibi olduğu Arnavutköy’ün gözde mekanlarından Whisper, ikinci yaşını kutladı. İstanbul Gentelmens’s Society kurucusu Arda Sayıner’in host’luğunda gerçekleşen partide, kostümlü dans şovlar ve illüzyonist gösteriler, konukları eğlendirdi. Aralarında Nurettin Hasman, Gökçe Atuk ve Sinem Yıldırım’ın da bulunduğu davetliler, doğum günü pastasını Erenel’le birlikte kesti.

Haberin Devamı

İstanbul’da Montenegro Tanıtımı

Yazıcı’ya saygı duruşu

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan ve Bursaspor Kulübü’nün merhum başkanı İbrahim Yazıcı’nın adını taşıyan 6 bin kişilik stat, geçtiğimiz günlerde açıldı. Yazıcı Ailesi’nin hazır bulunduğu etkinlikte, Bursaspor’u 2009-2010 sezonunda şampiyonluğa taşıyan kadro ve A Milli Futbol Takım’da bir dönem forma giyen futbolcular gösteri maçı yaptı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Başkanı Ali Ay, teknik direktörler Ertuğrul Sağlam, Yılmaz Vural ve Bursaspor Kulübü yöneticileri, İbrahim Yazıcı için hazırlanan anı köşesini gezdi.

İstanbul’da Montenegro Tanıtımı

New York’u yeniden keşfettiler!

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Arçelik New York Serisi’nin tanıtımı için markanın İstinye Park mağazasında buluştu. Etkinliğe, Saffet Emre Tonguç’un New York anlatımları da eşlik etti. Aralarında Berrin Okçu, Begüm Gazioğlu ve Nevşah Karamehmet’in de bulunduğu davetliler, buzdolabı, bulaşık makinesi ve kuzine fırından oluşan seriyi, deneyimleme fırsatı buldu.

Haberin Devamı

İstanbul’da Montenegro Tanıtımı

Kadının gücünü gösterdiler

İSAD Kadının Gücü Zirvesi’nde, sektörde kadın istihdamının önemine dikkat çekildi. Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirilen etkinliğin moderatörlüğünü, Julide Ateş üstlendi. AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, KAGİDER Başkan Yardımcısı ve Erdem Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emine Erdem, ÇABA Derneği Başkanı Özlem Zehebi, ÇABA Derneği Eşbaşkanı Dr. Özlem Cankurtaran, Turkcell Satış Zekası/Performans Yönetimi Direktörü Şebnem Mengen ve Vodafone Yetenek Yönetimi Kıdemli Müdürü Günışığı Uzunoğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı zirvede, birbirinden çarpıcı konular tartışıldı.

İstanbul’da Montenegro Tanıtımı