Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatının ünlü simaları, kadın girişimcilerin Bodrum’da düzenlediği alışveriş şenliğine ilgi gösterdi.

Kadın girişimcileri bir araya getiren platform Alaluxa, ünlü isimleri Yalıkavak Moon Beach’te buluşturdu.‘A Day on the Beach’ konseptli alışveriş şenliğine ilgi yoğundu. Konuklar, kadın girişimcilerin kıyafetten takıya, plaj giyiminden kozmetiğe kadar pek çok alanda ürünlerini sergilediği standlarını gezdi. 13’üncü kez düzenlenen etkinlikte, kendi markalarını kuran kadınlar, hemcinslerine örnek oldu. Dostlarıyla buluşup, eğlenceli saatler geçiren davetliler, alışveriş yapıp, kadınlara destek oldu.

Haberin Devamı

KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK

KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK

Dostları yalnız bırakmadı

İstek Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Dalan’ın oğlu Barış Dalan, önceki akşam yeni yaşını kutladı. Ağaoğlu Maslak 1453’te bulunan PM Restaurant’ta dostları ve ailesiyle bir araya gelen Dalan, doğum günü pastasını eşi Ilgın Dalan’la kesti. Ali Ağaoğlu, Mustafa Sarıgül ve Bahar-Ozan Şer’in yalnız bırakmadığı Dalan, duygusal anlar yaşadı.

KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK

Bodrum’da Küba eğlencesi

Siempre Tour, Bodrum’da gerçekleşen özel bir geceye imza attı. Ünlü ressam Maya Lalvani’nin ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona, aralarında Sinan-Tülin Vardar, Ediz Tuncay, Salim-Mine Karabacak ve Mete-Neylan Vardar’ın da bulunduğu seçkin simalar katıldı. Küba konseptli gecede, Latin müzisyen ve dansçılar misafirlere keyifli saatler yaşattı. Jolly Tour Onursal Başkanı Sinan Vardar, dansları ve esprileriyle partinin en çok konuşulan ismi oldu.

KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK

‘Kulaçlarımız hemofili için’

Hemofili hastalığına dikkat çekmek için Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda kulaç atan yüzücü Müge Diren, Troya Açıksu Yüzme Yarışı’na da katıldı. Türkiye Hemofili Derneği ve Novo Nordisk’in desteğiyle yarışan Diren, “Kulaçlarımız, hemofili için... Bu hastalara, bedensel gelişimi desteklemesi ve yaralanma riskinin az olması sebebiyle en çok tavsiye edilen spor, yüzme” şeklinde konuştu.

KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK