Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kartalkaya’da kayak tatilinin en gözde yerlerinden olan Kaya Palazzo ve Dorukkaya Ski&Mountain Resort, sömestir tatiline sayılı günler kala, iş dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı. Başarılı İş Kadınları Platformu’nun (BİKAP) kurucusu Bilge Eren, kar tatilini yapmak için soluğu Kartalkaya’da aldı. Bol bol kayak yapan Eren, tatilin keyfini pistlerde çıkardı. Hakan Kosif, atv kar motoruyla sörf yaparak heyecan dolu anlar yaşadı. Hotiç mağazalarının veliahdı Efecan Hotiç ve Mustafa Alihan Kızılkaya, tatili aileleriyle geçirenler arasındaydı. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı ve eşi Özgecan Tosyalı da Kaya Palazzo Drop Lounge Kafe’de arkadaşlarıyla sohbet etti.

Haberin Devamı

Kartalkaya doldu taştı

Kartalkaya doldu taştı

Sevdiklerine hediye aldılar

Özgün tasarımlarla geleneksel teknikleri birleştiren Armaggan, Nişantaşı’ndaki mağazasında görkemli bir davet verdi. Hediye anlamına gelen ‘armağan’ sözcüğünden esinlenerek ortaya çıkan lüks tasarım markasının özel etkinliğine, iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Şık ikramlar eşliğinde gerçekleşen davette sınırlı sayıda üretilen ve nesilden nesile aktarabilecek eserler, görücüye çıktı. Ebru Karaçam’ın ev sahipliğindeki organizasyona katılanlar, mücevher, eşarp, deri ve ev tekstili gibi farklı kategorilerde çok sayıda üründen beğendiklerini sevdikleri için aldı.

Kartalkaya doldu taştı

Sanat buluşması

İstanbul Modern’in Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı ile eşi Bülent Eczacıbaşı, sanat koleksiyonlarını bir davetle sergiledi. Eczacıbaşı Ailesi’nin Yeniköy’deki evlerinde gerçekleşen davete Sarp Evliyagil ve Emin Hitay’ın da aralarında olduğu isimler katıldı. Çok sayıda ünlü sanatçının önemli baş yapıtlarının bulunduğu koleksiyon, davetlilerin hayranlığını kazandı. Levent Çalıkoğlu’nun anlatımıyla renklenen koleksiyonda, tablolardan heykellere kadar birçok değerli eser yer alıyor.

Kartalkaya doldu taştı

Kartalkaya doldu taştı

Yorgunluk attı

Fröbel İstanbul Çocuk Okuları’nın sahibi ve genel müdürü Gülşen Fatma Apaydın, hafta sonu Nişantaşı’nda görüntülendi. Haftanın yorgunluğunu atmak için arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyen Apaydın, bir restoranda yemek yedi. Anaokulu eğitimi veren okula Meryem Uzerli ve Tuba Ünsal gibi birçok ünlü ismin çocukları gidiyor.

Haberin Devamı

Kartalkaya doldu taştı

Seminer zamanı

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin yaşam koçu, ‘Yaşama Uyanış’ kitabının yazarı Erim Ergün, yeni yılda da seminerlerine devam ediyor. Sınırlı sayıda katılım kabul edilen etkinlikle bugün Moda’da, 21 Ocak’ta da İzmir’de olacak olan Ergün, çalışmalarını ‘Yaşama Uyanış’, ‘Işık Çalışması’ ve ‘Ben Aşk’ım’ başlıkları altında topluyor.

Kartalkaya doldu taştı