Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kemer Country ev sahipliğinde her pazar kurulacak ‘Bol Pazar’, ziyaretçilerine farklı alanlarda alışveriş keyfi yaşatıyor.

Arkadaşlıkları Babson Üniversitesi’nde okurken başlayan Sinan Oktay, Mehmet Uğurluoğlu ve İzer Meşulam’ın dostlukları yıllar sonra ortaklıkla taçlandı. Birlikte kurdukları Arkaköy Organizasyon A.Ş’nin ilk etkinliği olan ‘Bol Pazar Alışeriş Şenliği’ hafta sonu Kemer Country Club ev sahipliğinde gerçekleşti. Hazırlıkları günler öncesinden yapılan organizasyon alanı, Ödemiş ve Ayvalık pazarı gibi orijinalliğini koruyan, Barcelona’daki La Boqueria ve Londra’da kurulan Old Spitalfields Market pazarlarından örnek alınarak tasarlandı. Göktürk ve Kemer Country sakinlerinin ilgi gösterdiği etkinlikte, renkli anlar yaşandı. Seminer ve atölye çalışmalarının yanı sıra pekçok tekstil ve mobilya markasının indirimli ürünlerinin de satılacağı pazar, 09.00’dan 21.00’a kadar her pazar açık olacak.

Haberin Devamı

Kemer Country’de alışveriş keyfi

Evlenecek çiftler buluştu

Radisson Blu Türkiye otellerinin ortak katılımıyla düzenlenen ‘Evlilik Festivali’, hafta sonu Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel’de gerçekleşti. Özlem Süer, Ece Vahapoğlu, Zeynep Turan ve Aşkım Kapışmak’ın keyifli sohbetiyle renklenen etkinlikte misafirler, 2018 düğün trendlerinden son moda gelinliklere, 2018 astroloji haritalarından düğün mekanlarına kadar farklı konularda fikir sahibi oldu. Sürpriz çekilişlerle özel hediyeler kazanan konuklar, eğlenceli anlar yaşadı.

Kemer Country’de alışveriş keyfi

Kemer Country’de alışveriş keyfi

Tasarımlara tam puan

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda hafta sonu düzenlenen ‘Arch + Design Summit 2018’, mimarlar, iç mimarlar, tasarımcılar ve diğer yaratıcı endüstri profesyonellerini buluşturdu. Kırkayak sergi zemininde en yeni parkelerini tanıtan etkinliğin altın sponsoru Yıldız Entegre, Varioclic ve Variodor markalarının da en son modellerini ziyaretçilere sundu.

Kemer Country’de alışveriş keyfi

Kemer Country’de alışveriş keyfi

Kemer Country’de alışveriş keyfi

Hafta sonu kaçamağı

İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, eşi Emel Hanım, çocukları Yağmur ve Doruk’la hafta sonu Çeşme Alaçatı’da düzenlenen ‘Ot Festivali’ne katıldı. Ailece baş başa vakit geçirmenin mutluluğunu yaşayan iş adamı, organik sebze ve meyveleri inceleyip, alışveriş yaptı.

Kemer Country’de alışveriş keyfi

Ankara’da Bodrum gecesi

Ankara’da bulunan Panora AVM’de düzenlenen davette, cemiyet hayatının ünlü isimleri buluştu. İş adamı Salih Bezci ve oğlu Efe’nin ev sahipliğindeki etkinlikte, Emine Ersan, Sarp-Eda Evliyagil, Adnan Beker, Begüm Akış, Berkan Baykam, Selçuk Mungan ve Canan Gökler’in de aralarında bulunduğu konuklara, Bodrum Küçükbük Koyu’nda yapılacak, ‘The BO Viera’ adlı proje tanıtıldı. Dünyanın en pahalı otomobillerinden Rolls Royce’un da yeni modellerinin sunulduğu gecede, kadın sanatçılardan oluşan grubun yer aldığı performans, davetlilerden alkış aldı.

Kemer Country’de alışveriş keyfi

Kemer Country’de alışveriş keyfi