Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Golf dünyasının ünlü isimleri, Kemer Country Golf Kulübü’ndeki ‘Texas Scramble Golf Turnuvası’ ödül töreninde bir araya geldi.

Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşen ‘Texas Scramble Golf Turnuvası’, Türkiye’nin Euro 2024 ev sahipliğine adaylığı için ‘Euro 2024’ü birlikte paylaşalım’ mottosuyla hayata geçirildi. Kemer Country Club Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer önderliğindeki etkinliğe, resmi handikapı açık olan tüm golçüler katıldı. 80 sporcunun yer aldığı turnuvada, Kıvanç Oktay, Didem Aras, Nihat Özdemir, Hasan Akçakayalıoğlu, İlhan Mansız, Mustafa Sarıoğlu ve Selim Gülmen’in de aralarında bulunduğu isimler hazır bulundu. Dörder kişilik takımlardan oluşan Texas Scramble Golf Turnuvası’nda Ali Rıza Veziroğlu, Selim Gülmen, Erdem Yılmaztürk ve Moris Biçaço’nun takımı birinci oldu. Ödül töreninde, 2017 yılında kulüp turnuvalarında dereceye girmiş oyuncuların kupaları da verildi.

Haberin Devamı

KEMER COUNTRY’DE ÖDÜL GÜNÜ

KEMER COUNTRY’DE ÖDÜL GÜNÜ

KEMER COUNTRY’DE ÖDÜL GÜNÜ

KEMER COUNTRY’DE ÖDÜL GÜNÜ

Bodrum’da İtalyan rüzgarı

İtalya’nın ünlü dekorasyon markası Rapsel, Bodrum mağazasının açılışını özel bir davetle kutladı. Savra’da gerçekleşen etkinliğe, iş, sanat ve cemiyet hayatından isimler katıldı. Konuklar, mekanın bahçesinde hem ürünleri inceledi, hem de Neco’nun şarkılarıyla keyifli vakit geçirdi.

KEMER COUNTRY’DE ÖDÜL GÜNÜ

Açılış heyecanı

Ocean Garden, Nişantaşı Akkavak Sokak’taki yerini aldı. Ocean Garden’ın açılış davetine iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü simalar katıldı. New York’da Michelin yıldızlı restoranlarda çalışan, sosları ve deniz ürünleriyle meşhur şef Erdoğan Çetin’in özel tarifleriyle hazırlanan spesiyal balık çeşitleri, lezzet tutkunlarından tam not aldı.

KEMER COUNTRY’DE ÖDÜL GÜNÜ

Boğaz’da kahvaltı

Çocuk ve Gelecek Derneği üyeleri (ÇOGEL) Boğaz’da özel bir tekne gezisi gerçekleştirdi. Uzman tarihçi Dr. Salim Aydın’ın rehberliğinde, kahvaltı sunumuyla başlayan erguvan adlı tur, canlı müziklerle devam etti. Cemiyet hayatından ünlü isimlerin hazır bulunduğu davette, Roma’dan bugüne erguvanın tarihi ve efsaneleri konuklarla paylaşıldı.

KEMER COUNTRY’DE ÖDÜL GÜNÜ