Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Le Cordon Bleu’nun geleneksel ‘Çay Saati Sohbetleri’, Art Cafe ev sahipliğinde gerçekleşti. Etkinlikte, Le Cordon Bleu Master Şefi Christophe Bidault ve Le Cordon Bleu mezunu Art Cafe ortağı Şeyda Sağlıkova Tomruk, gastronomi ve mutfak sanatı meraklılarına pastacılıkta estetik ve tasarımı anlattı. Organizasyona, gastronomi ve gurme yazarlarını yanı sıra, cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Davette, sanattan ilham alan ikramlar sunuldu.

Lezzetli davet

ANLAMLI DEFİLE

Bodrum Club Catamaran’ın sahibi ve sosyal sorumluluk projelerinin destekçisi Dilek Birgen, eylülde gerçekleşecek, cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin çocuklarının yürüyeceği, sosyal sorumluluk projesine hazırlanıyor. Defilede sergilenecek 0-4 yaş grubu kıyafet koleksiyonu, Mimar Sinan Üniversite’nin genç tasarımcılarının imzasını taşıyacak. Projenin geliriyle, öğrencilere burs imkanı sağlanacak.

Haberin Devamı

Lezzetli davet

FIRTINA GİBİ ESİYOR

Küçük yaşlardan itibaren hayvanlara, özelikle atlara olan sevgisiyle dikkat çeken Avusturya Liseliler Vakfı Alev Okulları 7’nci sınıf öğrencisi Burak Alparslan, manejlerdeki başarısıyla dikkat çekiyor. Maslak’taki, İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde başladığı binicilik sporunda başarılara imza atan ve 2016’da lisanslı sporcu olan Alparslan, iki senede, 32 birincilik kupası ve 50’ye yakın ikincilik ve üçüncülük ödülü kazandı.

Lezzetli davet