Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatının ünlü kadınları, Pembe İzler Derneği’nin Mardinli kadınlarla buluşmasına eşlik etti ve bölgenin tarihi yapılarını keşfetme fırsatı yakaladı.

Pembe İzler Derneği, 10 bin kadına ücretsiz jinekolojik kanser taramasının yapılması hedeflenen ‘Pembe Rota Projesi’ kapsamında, Mardinli kadınlarla buluştu. Ece Vahapoğlu moderatörlüğünde, Artuklu Üniversitesi’nde düzenlenen etkinliğe, Pembe İzler Derneği Başkanı Arzu Karataş, Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Prof. Dr. Mete Güngör, Prof. Dr. Gökhan Demir, Prof. Dr. İrem Yaluğ Ulubil, Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Uzm. Dr. Cengiz Bavbek ve Op. Dr. Fatih Şirin
konuşmacı olarak katıldı.

Haberin Devamı

Aralarında cemiyet hayatının ünlü kadınlarından Seher Aydınlar, Şükran Albayrak, Mensure Özbek, Şebnem Dinçgör ve Nil Uyguner’in de yer aldığı dernek üyesi 80 kadın, seminer için Mardin’e gitti. İlk gün Diyarbakır’a inen grup, Ulu Cami, On Gözlü Köprü ve Dicle Nehri gezilerinin ardından Batman’a geçerek, Hasankeyf’i keşfetti. Seminere dinleyici olarak katılan ünlü isimler, ikinci gün ise Midyat’ın tarihi yerlerini dolaştı. Programın son gününde de gruptakiler Revaklı Çarşı, Kayseriye Çarşısı ve Zinciriye Medresesi’ni gezdikten sonra İstanbul’a döndü.

MARDİN’E PEMBE İZ

Maratonda ter döktüler

Vodafone İstanbul Maratonu, önceki gün 40’ıncı kez gerçekleştirildi. ‘Sağlık için koş’ temasıyla koşulan maratona cemiyet hayatının ünlü isimleri de ilgi gösterdi. Koşuya bu yıl katılanlar arasında Şebnem Çapa, Zeynep Üstünel, Fatma Aydoğdu ve Füsun Kuran gibi isimler de vardı. Maratona katılanlar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde buluşarak, Asya’dan Avrupa’ya geçti. Katılanlar koşu sırasında sosyal medyadan fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi.

MARDİN’E PEMBE İZ

Teşekkür yemeği

Hayatlarını sosyal sorumluluk projelerine adayan iki dost Şenay Dağlı ve Gül Ergi, bu aralar tatlı bir heyecan içine girdi. Türkiye Cumhuriyeti’nin 95’inci kuruluş yılı sebebiyle Conrad Otel’de yaptığı kutlama yemeğinin tüm gelirini, TSK Eğitim Vakfı’na bağışlayan Altın Kalpler Derneği Başkanı Şenay Dağlı için vakıf başkanı Kemal Korkmaz, 5 Aralık’ta Harbiye Orduevi’nde teşekkür yemeği düzenleyecek. Organizasyonda ayrıca Gül Ergi’ye de katkılarından dolayı plaket verilecek.

Haberin Devamı

MARDİN’E PEMBE İZ

Sektöre farklı bakış

Türkiye’nin en önemli mobilya markalarının bir araya geldiği CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşen Furniture İstanbul Mobilya Fuarı, görkemli şovlara ev sahipliği yaptı. Sektörün duayen ismi Fatih Kıral’ın da standıyla yer aldığı organizasyonda, sergilenen mobilyalar arasında yapılan tasarım yarışması, sektöre farklı bir bakış açısı getirdi.

MARDİN’E PEMBE İZ

Stres attı

Esra Oflaz Güvenkaya, Akmerkez’de objektiflere takıldı. Çalışma hayatının yoğun geçtiğini belirten iş insanı, stres atmak için alışverişe geldiğini belirtti.

MARDİN’E PEMBE İZ

Sürpriz kutlama

Ala Sarsılmaz, arkadaşları Rağbet Kolaros ve Vera Damar’la Kanyon’da görüntülendi. Damar’ın doğum günü için yemek organize eden iş insanı, yaptığı sürprizle arkadaşını şaşırttı.

MARDİN’E PEMBE İZ