Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İda Tursic&Wilfried Mille’nin yeni sergisi ‘Melankolik Gün Batımı’, Dolapdere’deki Pilevneli Galeri’de sanatseverlerle buluştu.

Fransız sanatçılar İda Tursic&Wilfried Mille’nin yeni eserlerinin yer aldığı ‘Melankolik Gün Batımı’ adlı kişisel sergi, önceki gün açıldı. Dolapdere’deki Pilevneli Galeri’de sanatseverlerin beğenisine sunulan eserler, kültür sanat ve iş dünyasının seçkin isimlerini de bir araya getirdi.

Açılışa, Elif Dürüst, İnci Aksoy, Levent Erden, Esra Civelek, Serra Türker, Merve Kotil, Sinem Yıldırım, Tuğba Peksayar ve Burak Duruman’ın da aralarında bulunduğu isimler katıldı.

Haberin Devamı

MELANKOLİK SERGİ

40 yılın hatrına...

Türkiye’nin başarılı iş insanlarından biri olan Güler Sabancı, geçtiğimiz gün Sabancı Holding’de duygu dolu anlar yaşadı. Sabancı Holding Ceo’su Mehmet Göçmen, Güler Sabancı’nın 40 yıl önce işe başladığı güne denk gelen toplantıda, iş insanının çalışmalarını içeren kolaj bir tablo hediye etti.

MELANKOLİK SERGİ

Nostaljik sohbet

Sunay Akın’ın dostları arasında merakla beklenen sohbeti, önceki akşam Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşti. Kokteylle başlayan gece, misafirleri zaman tünelinde yolculuğa çıkardı. Attila İlhan’dan, Tolstoy’a, Nazım Hikmet’ten Selim Sabit Efendi’ye kadar uzanan sohbette, Akın’ın muhteşem performansı Moda Deniz Kulübü Başkanı Teoman Taşpınar tarafından plaketle ödüllendirildi.

MELANKOLİK SERGİ

Misafirlerini ağırladı

Öznur Yakın, Zorlu Alışveriş Merkezi’de görüntülendi. Yoğun iş temposundan öğle saatlerinde fırsat bulan iş insanı, meydan katındaki bir restoranda misafirlerini ağırladı.

MELANKOLİK SERGİ

Düğün alışverişinde

Neslihan Kozanoğlu, Akmerkez’deydi. Kısa bir süre sonra yeğeninin evleneceğini belirten iş insanı, kuzeniyle düğün alışverişi yaptı.

MELANKOLİK SERGİ