Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Ezra-Tuba Çetin kardeşlerin Harvey Nichols’ta sergiledikleri yeni koleksiyonu, İstanbul cemiyet hayatının tanınmış simalarından tam not aldı.

MODASEVERLER BİR ARADA

Bağımsız tasarımlarıyla her zaman sınırları zorlayan yenilikçi Ezra-Tuba Çetin kardeşler, stil ve yaratıcılığın ön planda olduğu ‘Ayın Altındaki Güzellik’ isimli yeni koleksiyonlarıyla, modaseverleri bir araya getirdi. Harvey Nichols ev sahipliğinde gerçekleşen defileye; iş, sanat ve cemiyet hayatından Demet Sabancı, Zafer Kozanoğlu, Burcu Şendir, Meltem Demir ve Sema Basa gibi isimler katıldı. İlhamını, Cumhuriyet’in cesur, güçlü ve bilge kadınlarından alan modacılar, Kış 2018-19 koleksiyonunda da detaylarda gizli şıklığı ön plana çıkartan görünümleriyle ve sürdürülebilir, doğa dostu kumaş kullanımlarıyla yenilikçi tavrını da ortaya koydu.

Haberin Devamı

MODASEVERLER BİR ARADA

Çeyrek asırlık randevu

OMEGA, okyanusların derinliğine meydan okuyan Seamaster Diver 300M saatinin 25’inci yılını marka müdürü Mert Ünlü ev sahipliğinde bir davetle kutladı. Zafer Kozanoğlu, Zeynep Germen, Nuray Fenercioğlu ve Müge Sırmabıyık gibi isimlerin katılıdığı etkinlikte, DJ Doğuş Çabakçor performans gösterdi.

MODASEVERLER BİR ARADA

Yıl dönümü kutlaması

Türkiye’nin önde gelen özel sektör kuruluşlarına stratejik ve finansal yönde hizmet veren iş insanı Ali Serim, yoğun temposuna birkaç gün ara verip eşi Ezgican Serim’le İsviçre’ye gitti. Eşine hoş bir sürpriz yapan Serim, evliliklerinin 10’uncu, tanışmalarının da 13’üncü yılını kutladı.

MODASEVERLER BİR ARADA

‘Sufi Bahçeleri’, City’s’de!

Ressam Şükrü Karakuş, ‘Sufi Bahçeleri’ sergisiyle City’s Nişantaşı Mahalle’de sanatseverlerle buluştu. SK Art Projects organizasyonu, Galeri Artist Editions ve City’s Nişantaşı iş birliğinde düzenlenen açılışa ilgi yoğundu. Bahçe kültürü üzerine renkli çalışmaların yer aldığı sergi, 2 Ocak 2019’a kadar ziyaret edilebilecek.