Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Ara Collection, yeni koleksiyonunu, Bodrum’da tanıttı. Davete, cemiyet hayatının ünlü isimleri büyük ilgi gösterdi.

MÜCEVHER TUTKUNLARI BULUŞTU

Ara Collection, Bodrum Marina’daki butikte, bir davet düzenledi. Yeni koleksiyonun tanıtıldığı etkinliğe, ünlü isimler katıldı. Oggusto’nun kurucusu ve mücevher yazarı Özlem Güsar, organizasyonda, 2018 yazında ve gelecek dönemde mücevher takmanın yeni kurallarını anlattı. Markanın sahibi Ali Akdolu ise, “Hepsi 24 ayar altından yapılan tasarımlarımız Bodrum’da üretiliyor. En ilgi çekici detay, koleksiyonun tüm parçalarının elle şekillendirilmesidir” dedi.

Haberin Devamı

Küçük bir kaza

MÜCEVHER TUTKUNLARI BULUŞTU

İstanbul cemiyet hayatının renkli simalarından Neslihan Kozanoğlu’na nazar değdi! İş insanı, Kurban Bayramı’nın yaklaştığı şu günlerde, Polonezköy’de yer alan çiftliğinde, kurbanlık hayvanların tartıları sırasında ufak bir kaza geçirdi. Parmağı kırılan Kozanoğlu’na, dostlarından ‘Geçmiş olsun’ mesajları yağıyor.

Sürpriz doğum günü

MÜCEVHER TUTKUNLARI BULUŞTU

Galatasaray’ın efsane başkanlarından Faruk Süren, Zorlu AVM’de görüntülendi.
Yıllardır kuaförü Şükrü Dudu’ya giden iş insanına, sürpriz yapıldı. Traş sonrasında çalışanlar, pasta keserek Süren’in doğum gününü kutladı.

Yazlık parti

MÜCEVHER TUTKUNLARI BULUŞTU

Head&Shoulders ve BeMan dergisi, düzenledikleri BeFresh partisiyle Bodrum’da ünlü isimleri bir araya getirdi. Edis, Head&Shoulders’la yaptığı iş birliğini ilk defa duyurarak sürpriz jingle’ını sevenleriyle paylaştı. Davete, Dila Tarkan, Didem Soydan, Özge Özder- Sinan Güleryüz, Hakan Yalçın, Gürbey İleri ve Begüm Birgören katıldı.

Ailecek kutlama

MÜCEVHER TUTKUNLARI BULUŞTU

Cemiyet hayatının ünlü ailelerinden Gürallar’ın tüm bireyleri, Kütahya’da bir araya geldi.
Güral Ailesi, yaptıkları okullardan, sosyal sorumluluk projelerine sayısız takdir ve başarı plaketlerine o gün, bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadı. NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür’ün sahibi olduğu NG Afyon, World Luxury Mineral Spring SPA Ödülü’ne, NG Sapanca ise, World Luxury Destination SPA’ya layık görüldü.

Görkemli düğün

MÜCEVHER TUTKUNLARI BULUŞTU

Nef İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle, ödüllü yüksek mimar Gizem Önürmen’le dünya evine girdi. Çubuklu 29’da çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen düğünde, Önürmen ve Çelik ailelerinin dostlarının yanı sıra, iş dünyasının önde gelen isimleri de hazır bulundu. Çift, balayı için Bali’yi tercih etti.

Haberin Devamı

Bu yemek çok konuşulur

MÜCEVHER TUTKUNLARI BULUŞTU

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Şişli’de görüntülendi. İş insanı, mesai arkadaşlarıyla Şişli’deki Down Cafe’de öğle yemeği yedi. Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Saran, kafe çalışanlarıyla sohbet etti. İş insanı, 23 yaşlarında down sendromlu bir çocuğun işe alınmasına da vesile oldu.