Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Reyhan İpekel, 2012 yılında boşandığı eski eşi Lemi Gülman’a açtığı mal paylaşım davasından rekor tazminat kazandı. Mahkeme, altı yılın ardından sonuçlandı.

Rekor tazminat

Reyhan İpekel ve Lemi Gülman, 18 yıllık evliliğin ardından 2007’de birbirlerine karşılıklı boşanma davası açtı. Yasmin adında bir kızları bulunan ikili, 2012’de yollarını ayırdı. Aynı yıl mal paylaşım davası açan İpekel, beklediği haberi önceki gün aldı. Mahkeme, Gülman’ın eski eşine 14 milyon TL ödemesine karar verdi. İpekel’in avukatı Sibel Engin, duruşma çıkışı şunları söyledi: “2007 yılından bu yana Reyhan çok büyük bir mağduriyet yaşadı ama çok şükür adalet yerini buldu.”

Haberin Devamı

Eğlence başrolde!

Rekor tazminat

Stil danışmanı Mert Aslan’ın adL için tasarladığı Night Zoom Styled By Mert Aslan 2018 Yaz Koleksiyonu, görücüye çıktı. Işıl ışıl parçalar hazırladıklarını söyleyen Aslan, İstinye Park’taki davette, modaseverleri ağırladı. Tasarımlarda, 68 kuşağının özgür tavrı, yaz akşamlarının neşesi ve Akdeniz’in ateşli cazibesi öne çıkıyor. 81 parçadan oluşan koleksiyonda, çarpıcı kombinasyonlar ve eğlence başrolde!

Nişantaşı’na yeni mekan

Rekor tazminat

Nish Palas Hotel İstanbul, Nişantaşı’nda kapılarını açtı. Mekanın yatırımcısı Nurettin Sabri Çelik ve genel müdür Bülent Kılıç’ın ev sahipliğindeki etkinliğe, aralarında Çiğdem Kayalı, Emek Külür ve İpek Kıramer’in de bulunduğu seçkin konuklar katıldı. Otelde ayrıca İtalyan lezzetleri sunan Glens de tanıtıldı. Davetliler, Murat Tokuz, Can Başeğmez ve Fatih Mutlu’nun canlı performansıyla keyifli bir akşam geçirdi.

Ses getiren parti

Rekor tazminat

Tolga Sezgin, yeni yaşını Ukiyo Lounge&Bar’da kutladı. İlgi gören partide, cemiyet, iş ve sanat dünyasının tanıdık simaları hazır bulundu. Renkli geçen etkinlikte, Asya mutfağı geleneklerinden yola çıkarak oluşturulan Asia Tomorrow konseptli lezzetler sunuldu. Konuklar, DJ Cüneyt Çilingiroğlu’nun parçalarıyla geç saatlere kadar eğlendi.

Polat misafirlerini ağırladı

Rekor tazminat

Alptekin Polat, Bodrum Yahşi’deki inşaatı Cemal Beach Residence için yoğun bir şekilde çalışıyor. İş adamı, kendisini ziyaret eden aile büyüğü İbrahim Polat’a, hem projesini tanıttı hem de bölgeyi gezdirdi. Alptekin Polat, İbrahim Polat, Nihat Delibalta, Mehmet Vatan ve İzmir Vali Yardımcı Cumhur Güven Taçbaşı ve Yalıkavak Delta Otel’de buluşup, sohbet etti.