Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Başarılı İş Kadınları Platformu, eğlenceli bir etkinlikle cemiyet hayatının
ünlü isimlerini ağırladı.

Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP), Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda alışveriş etkinliği düzenledi. Yeliz Keskin’in ev sahipliğinde, yılbaşı öncesinde 8’incisi düzenlenen şenlikte Samsunlular doyasıya alışverişin tadını çıkardı. İş kadını Bilge Kuru Eren, Lion Diamond Kurucusu Öznur Yakın ve Ebru Erbaş’ın koordinatörlüğündeki etkinliğe, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın yanı sıra Aslı Şen, Melda Aksu, Emel Yıldırım, Gülnur Güneş, Özlem Yıldız, Rabia Kurşun ve Esra Şahin’in de aralarında bulunduğu isimler katıldı.

Haberin Devamı

SAMSUNDA ŞENLİK VAR

SAMSUNDA ŞENLİK VAR

SAMSUNDA ŞENLİK VAR

Dostlarıyla buluştu

İç mimar Ceylan Sarıhan, tasarım ve dekorasyon üzerine kurduğu markası Brick Home’da yılbaşı daveti verdi. Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Reşitpaşa’daki Brick Home mağazasında gerçekleşen organi-zasyona katılarak Sarıhan’ı yalnız bırakmadı. Sarıhan, dostlarıyla bir araya geldiği davette şubat ayında yurtdışından gelecek olan yeni koleksiyonunun duyurusunu da yaptı. Etkinliğe, Aylin Benardete, İpek Özilhan, Banu Tarakçıoğlu, Begüm Ayaydın ve Esra Taşar katıldı.

SAMSUNDA ŞENLİK VAR

İki günde iki davet

Yılmaz Ulusoy, ‘dost meclisi’ adını verdiği davetlerine bir gün arayla yenisini ekledi. İşadamı, bu yılın 26’ncı davetini Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’de arkadaşlarına verirken, 2017’nin son davetini ise, bir gün sonra holdingde sanatçı dostlarına verdi. İlk yemeğe Ulusoy’un
26 işadamı dostu katıldı. Otelin teras katında bir araya gelen misafirler, muhteşem İstanbul manzarası eşliğinde hem yemek yedi
hem de hasret giderdi.

SAMSUNDA ŞENLİK VAR

Babadan oğula...

Yaşamı boyunca ressamlığının yanı sıra şair, yazar ve akademisyen kimliklerini bir arada taşıyan Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun ‘Babatomi ve Öpücük’ adını verdiği kişisel sergisi, önceki gün Nişantaşı Dirimart Sanat Galerisi’nde açıldı. Sanatçı’nın aynı adı taşıyan oğlu Bedri Rahmi Eyüboğlu ve galeri sahibi Hazer Özil’in ev sahipliğini yaptığı sergide, sanatçının otuza yakın eseri büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

SAMSUNDA ŞENLİK VAR

Tatlı başlangıçlar için...

Saray Muhallebicisi’nin yılbaşı için hazırladığı özel pastaları yeni yıla tatlı bir şekilde girmek isteyenleri bekliyor. 82 yıldır alışkanlık yaratan lezzetlerin adresi olan muhallebici, el emeğini ve ustalığını yılbaşı pastalarına taşıdı. Çikolatalı fıstıklı, meyveli, profiterollü, frambuazlı ve vişneli pasta seçenekleri, lezzetseverleri bekliyor.

SAMSUNDA ŞENLİK VAR