Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatının ünlü kadınları, sosyal medya paylaşımlarında taktıkları şapkalarla dikkat çekiyor. İşte o isimlerden birkaçı...

İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimleri, taktıkları şapkalarla göz kamaştırıyor. Kimi tatilde, kimi günlük hayatında bu aksesuardan vazgeçmiyor. Ayşe Burcu Kaya, Hande Acar, Günsel Ülkü ve Rabia Güreli de şapkalarıyla kombinlerine şıklık katan isimler arasında... Hemen hemen tüm defilelerinde şapka kullanan modacı Vural Gökçaylı, “Bir elbise taşımak nasıl meziyetse, bir şapkanın da kombinle bütünleştiği unutulmamalıdır. Son yıllarda kilise ve sinagoglardaki düğünlerden, dünyaca önemli at yarışmalarının gerçekleştiği hipedromlara kadar şapkanın egemenliğinden söz edebiliriz. Bu aksesuar, sadece böyle özel günlerde değil, yaz tatillerinin de vazgeçilmezi” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Şapkalar konuşuyor

Anne-kız keyfi

İş dünyasının önemli isimlerinden Hare Dinçer, geçtiğimiz ay Amerika Pace Üniversitesi’nden mezun olan kızı Tuana Hayfavi’yle Zorlu’daydı. Anne-kız, mağazaları gezip alışveriş yaptıktan sonra bir mekana geçip yemek yedi. Hayfavi’nin dünyaca ünlü bir moda kuruluşunda üst düzey yönetici olması ailede mutluluk yaratmış.

Şapkalar konuşuyor

25’inci yıl kutlaması

Seba İnşaat Başkan Yardımcısı Engin Keçeli, eşi Selen Keçeli’yle evliliklerinin 25’inci yılını Bodrum Yalıkavak’ta kutladı. Mutluluklarını dostlarıyla paylaşan çift, çektirdikleri fotoğrafı kalp emojisiyle Instagram hesaplarından paylaştı.

Şapkalar konuşuyor

Cenk Eren konserlere başladı

Alaçatı Cabaret Grande’de, geçtiğimiz akşam Cenk Eren sahne aldı. Şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında Başak-Ozan Balaban, Emel-Nejdet Ayaydın ve Saba Tümer de vardı. Son yıllarda Tanju Okan ve Ferdi Özbeğen şarkılarını içeren birer albüm çıkaran Eren, hem eski parçalara kattığı yorumuyla, hem de sahne performansıyla beğeni topladı. Ağustos boyunca perşembe akşamları sahne alacak şarkıcı, Kurban Bayramı’nda da sevenlerinin karşısına çıkacak.

Şapkalar konuşuyor

Londra yolcusu

Venedik Dans Bienali’ne katılan ilk Türk koreograf ve dans sanatçısı Ezgi Güngör, iki yıl süresince çeşitli projelerde çalışmak üzere Londra’ya gidiyor. Avustralya’nın önde gelen performans sanatları üniversitesinden (WAAPA) 2104 yılında mezun olan dans sanatçısı, Perth Fringe Festivali’nde yaptığı koreografiyle Genel Dans ve Fiziksel Tiyatro Ödülü’nü aldı. Güngör, “Bu ödülden sonra çalışmalarım hız kazandı. Şimdi sıra Londra’da” dedi.

Haberin Devamı

Şapkalar konuşuyor