Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle öğretmenler, öğrenciler ve aileler, planlarını uygulamaya başladı. İki haftalık tatilde, İstanbul’da kalanların yanı sıra, bazıları gözde kış turizm yerlerini seçerken bazıları ise Miami ile Dubai gibi sıcak şehirleri tercih etti

Ayaydınlar Dubai’de

Nejdet Ayaydın, eşi Emel Hanım ve kızı Yağmur ile Dubai’ye gitti. İki hafta tatile çıkan Ayaydın Ailesi, denizin ve güneşin tadını çıkaracak.

Şimdi tatil zamanı

Şehir turu

Diş hekimi Can Ergene, işlerine bir hafta ara vererek, eşi ve oğluyla İstanbul’un tarihi yerlerini karış karış gezecek. İlk durakları Ayasofya olan Ergeneler,
program sonunda Boğaz turu yapacak.

Haberin Devamı

Şimdi tatil zamanı

Heyecan fırtınası

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde basketbol takımının THY Avrupa Ligi’nde Fransa temsilcisi Asvel ile mücadelesini, oğlu Kerim’le izledi.

Şimdi tatil zamanı

Karne sonrası eğlence

Zeynep Demirel, Vadİstanbul’da çocuklarıyla görüntülendi. Eski model, karne hediyesi olarak çocuklarını Magic World Eğlence Dünyası’na getirdiğini söyledi. Aile, gün boyu oyunlar oynayıp, eğlenceli vakit geçirdi.

Şimdi tatil zamanı

Sinema keyfi

Esra Eron, kızı Alya ve onun bir arkadaşını sinemaya götürdü. Eski model, sinemanın ardından miniklere yemek ısmarladı.

Şimdi tatil zamanı

Anlamlı ziyaret

Hakan Sabancı, SosyalBen Vakfı bünyesinde, Batman’ın birkaç köy okulundaki saha çalışmalarına katıldı. İş insanı; resim, müzik, icat ve kısa film atölyelerinde öğrencilerle bir araya geldi. Sabancı’nın mutlu anları, objektiflere böyle yansıdı.

Şimdi tatil zamanı

İsviçre’den merhaba

Rahmi Çuhacı, eşi Zeynep Hanım ve çocuklarıyla İsviçre’ye gitti. Dünya çapında ünlü kayak merkezleriyle dikkat çeken ülkede 15 gün kalacak aile, karın keyfini çıkaracak.

Şimdi tatil zamanı

Güneşin peşinde

‘QNB Finansbank’la Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz’ projesiyle son olarak Eskişehir’i cemiyet hayatının ünlü isimleriyle dolaşan Pervin Ersoy, tatilin başlamasıyla çocuklarıyla Miami’ye uçtu. Pervin Hanım, sosyal medyadan fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

Şimdi tatil zamanı

İkinci adres

İlker Çebi, kış aylarında her fırsatta Kartalkaya’da soluğu alıyor. Yarıyıl tatilinde iş insanı, ailesiyle kayak yapmanın keyfini çıkardı.

Haberin Devamı

Şimdi tatil zamanı