Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Ressam Taçlan Görgün, 11’inci kişisel sergisi ‘Keşif’i sanatseverlerin beğenisine sundu. Görgün, ütopik ve fantastik hikayeleri kendi dokunuşlarıyla yorumladı.

II. Abdülhamit döneminin önde gelen sadrazamlarından Cenanizade Mehmet Kadri Paşa’nın torunu Taçlan Görgün, yeni sergisini Lebriz 212 sanat galerisinde açtı. Ressamın ‘Keşif’ adlı sergisi, iş, sanat, politika ve cemiyet hayatından seçkin simaları buluşturdu. Ütopik ve fantastik hikayeleri kendi dokunuşlarıyla yorumlayan Görgün, tuvallerinden birini eteğine de yansıttı.

Annesi Günseli Görgün ve kardeşi Mutlan Görgün’ün de yalnız bırakmadı sanatçı, etkinliğin ilerleyen saatlerinde yeni yaşını da kutladı. Doğum günü pastasını dostlarıyla birlikte kesen ressam, üyesi olduğu grupla mini bir konser vererek, konuklarına sürpriz yaptı.

SÜRPRİZLERLE DOLU AÇILIŞ

Boat Show’da gövde gösterisi

Tezmarin, 17 Şubat’ta başlayan ve bu hafta sonuna kadar devam edecek Boat Show Eurasia’da deniz tutkunlarıyla bir araya geldi. Şirket, Tuzla’da gerçekleştirilen organizasyonda, motorlu, yelkenli ve katamarandan oluşan 31 adet tekne sergiliyor. Dostlarını standlarında ağırlayan iş adamı Ralf Tezman, müşterileriyle de yakından ilgilendi.

SÜRPRİZLERLE DOLU AÇILIŞ

Karşılıksız hizmette 40 yıl

Harbiye Liones Kulübü’nün 40’ıncı yıl kutlaması Nişantaşı The Sofa Otel’de yapıldı. Organizasyona, Uluslararası Lion 118T Genel Yönetmeni Tuba Tengiz Yılmaz, kulüp başkanı Asuman Kutluöz ve Muhterem Çöloğlu ev sahipliği yaptı. Kulüp, son yıllarda Kayışdağı’nda ilkokul, Küçükbakkalköy’de sağlık ocağı, okullara Atatürk büstleri ve Bahçelievler Huzur Evi’nin mutfağının yenilenmesi gibi önemli çalışmalara imza attı.

SÜRPRİZLERLE DOLU AÇILIŞ

‘Kocaman bir aileyiz’

Türkiye’nin ilk muhallebici zinciri Saray Muhallebicisi, 2017 Değerlendirme Toplantısı’nı geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi. ‘Lezzetin Hikayesini Yazanlar Buluşuyor’ sloganıyla bir araya gelen çalışanların ödüllendirildiği gecede, Behzat Gerçeker’le ENBE Orkestrası sahne aldı. Toplantıda bir konuşma yapan Saray Muhallebicisi Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Topbaş, “Temeli sağlam bir gelenekten gelen, merkez ve şubeler olarak her geçen gün büyüyen kocaman bir aileyiz” dedi.

SÜRPRİZLERLE DOLU AÇILIŞ

Ortaklardan kutlama

Dostlukları yıllar öncesine dayanan Gülce Dereli, Sevil Savaş, Betül Özcan ve Selin Karasu, ‘dört kadın üç marka’ adı altında kurdukları 4/3 isimli şirketlerinin birinci yılını kutladı. Nişantaşı’ndaki showroom’larında bir davet veren ekip, yeni koleksiyonlarının tanıtımını da yaptı. Takı, gömlek, şapka ve saç aksesuarlarından oluşan tasarımlar ilgi gördü.

SÜRPRİZLERLE DOLU AÇILIŞ

Şirketler yarışıyor

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Ofisten Mutfağa’ etkinliği Zorlu Eataly Mutfak Atölyesi’nde devam ediyor. Şirket içi iletişime yeni bir boyut kazandıran yarışma, çalışanların motivasyonunu arttırmayı, rekabet ortamında eğlenmeyi ve takım ruhunu yükseltmeyi hedefliyor. En yüksek puanı alan beş şirket, Eately Executive Şefi Claudio Chinali, yemek yazarı Elif Edes Tapan ve şef Hazal Yıldırım’dan oluşan jüri üyeleri tarafından seçilecek. Finale kalanlar, ödüllerini 16 Mart’ta Radisson Blu Hotel Şişli’de yapılacak törende alacak.

SÜRPRİZLERLE DOLU AÇILIŞ