Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Skal International İstanbul Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki gün Harbiye’deki Konak Otel’de bir araya geldi. Gün boyu süren toplantılar sonunda Konak Otel Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Gürsel ve eşi Dilek Gürsel, geneksel hale getirdikleri hamsili pilav davetinde dostlarını ağırladı. Skal İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Birinci ve arkadaşlarının yanı sıra turizm dünyasının pek çok seçkin isminin bir araya geldiği etkinlikte, konuklar nefis bir gece yaşadı.

Turizmcilerin hamsili pilav günü

Turizmcilerin hamsili pilav günü

Kraliçenin heyecanı

Genç yaşta Miss World altıncı güzeli ve Avrupa Güzellik Kraliçesi olmanın yanı sıra, başarılı bir eğitim alan Aslıhan Koruyan Sabancı, Demir Sabancı’yla olan mutlu evliliği ve üç çocuğuyla takdir ediliyor. Geçtiğimiz yıllarda yazdığı iki kitabıyla adından söz ettiren Sabancı, bu kez çocuklar için ‘Gurme Lezzet’ adlı bir kitap yazdı. Sabancı, önümüzdeki günlerde Four Seasons Otel’de yapılacak tanıtım daveti için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Turizmcilerin hamsili pilav günü

Kayak sonrası eğlence

Kartalkaya Kaya Palazzo, kış sezonu boyunca kayak sporuna gönül verenlerin buluşma noktası haline geldi. Kar pistleri hafta içi olduğu kadar, hafta sonları da cemiyet hayatının pek çok seçkin ismine ev sahipliği yapıyor. Önceki gün Drop Lounge Cafe’deki etkinlikte, Doruk Kaya ve eşi Tuğana Kaya da vardı. Kaya çifti, gün boyu karın keyfini çıkardı.

Turizmcilerin hamsili pilav günü
Renkli saatler

Cemiyet hayatında parti gurusu olarak tanınan Senem Selimi, yine renkli bir geceye ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz akşam Society Lounge Bar Nişantaşı’nda ‘Winter Nights Party’ adıyla gerçekleşen etkinlikte konuklar, DJ Radwan Algorado’nun birbirinden hareketli parçalarıyla eğlenceli anlar yaşadı.

Yaşama ışık tutan sergi

Gama Art Gallery, ünlü fotoğraf sanatçısı Rıza Erdeğirmenci’nin insanlık tarihinin bitmeyen arayışına, yaşamın gizemlerine ışık tutan ‘Dilemma’ adlı fotoğraf sergisini, İstanbullu sanatseverlerin beğenisine sundu. Dilemma, algılar ve önyargılarla dans ediyor, toplumsal kabullenmeleri dürtüyor, modern toplumlarda kültür kisvesi altında yapılmakta olan iletişim kirliliğine dikkat çekiyor. Sergi, 19 Mart’a kadar görülebilir.