Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri, Milagro koku ailesini deneyimlemek üzere Bodrum’da bir araya geldi.

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (ERDODER), Yönetim Kurulu Başkanı Canan Göztepe’nin geliştirdiği, anne ve bebeklerin kullanabilecekleri Milagro
koku ailesi, görücüye çıktı. Brandroom Palmarina Bodrum’da gerçekleşen davete,
İpek Köse, Ayşegül Kayabay, Bahar Öztan ve Elif İnci Aras gibi iş ve sanat dünyasından seçkin isimler katıldı. Dernek destekçileri ve parfüm tutkunlarının beğenisine sunulan kokuların satışından elde edilen gelirin, bebek ölümlerini önlemek üzere yenidoğan üniteleri yaptırmayı hedefleyen ERDODER’e bağışlanacağı açıklandı.

Haberin Devamı

YARDIMSEVERLER BODRUM’DA BULUŞTU

YARDIMSEVERLER BODRUM’DA BULUŞTU

YARDIMSEVERLER BODRUM’DA BULUŞTU

Keyifli ziyaret

İyilik İçin Sanat Derneği, 159’uncu Sanat Buluşması’nda mesleği plastik cerrah olan ve resim sanatında kendi tarzını yaratan sanatçı Nuri Battal’ın atölyesini ziyaret etti. Contemporary İstanbul’a beşinci kez katılacak olan sanatçı, “Bıçakla psikoterapi, plastik cerrahiyle mutluluk ameliyatları yapıyorum” dedi. Eserleri yerli ve yabancı koleksiyonlarda yer alan Battal, resim yapmanın kendisi için dünyaya meydan okumak ve topluma mesaj verebilmek anlamına geldiğini söyledi.

YARDIMSEVERLER BODRUM’DA BULUŞTU

Renkli parti

Beeves Burger & Steak’in kurucusu Sidar Budak’ın oğlu Demir, iki yaşına girdi. Sevimli miniğe doğum günü düzenleyen Sidar-Derya Budak çifti, renkli geçen partiden kareleri paylaştı. Üçlüyü, kendi mekanlarında gerçekleşen bu mutlu günde sevenleri de yalnız bırakmadı.

YARDIMSEVERLER BODRUM’DA BULUŞTU

Büyük ralli heyecanı

2018 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın üçüncü yarışı olan NG Kütahya Seramik 28’inci Ege Rallisi, İzmir’de düzenlendi. Çeşme’den başlayan organizasyon, üç gün boyunca dokuz etaptan oluşan 457 km.’lik parkurun geçilmesinin ardından, İzmir Yeni Fuar alanındaki finish’te düzenlenen ödül töreniyle son buldu. 63 ekibin katıldığı rallide, Ford Motorsport Turkey ekibinden Yağız Avcı ve Ersan Alkır birinci oldu.

YARDIMSEVERLER BODRUM’DA BULUŞTU

‘İş Meleği’ ödül aldı

Kadınların hem girişimci hem de yatırımcı yönlerinin güçlendirilmesi için çalışan Arya Kadın Yatırım Platformu’nun kurucusu Ahu Büyükkuşoğlu Serter, Avrupa Melek Yatırımcılar Ağı Kongresi (EBAN Congress) tarafından ‘Yılın En İyi İş Meleği Ödülü’nü kazandı. Sofya’da düzenlenen törende konuşan Serter, “Kadınların yatırım dünyasında yer almaları için onları teşvik etmek adına birçok çalışma yürütmek benim için bir mutluluk” dedi.

Haberin Devamı

YARDIMSEVERLER BODRUM’DA BULUŞTU