Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

YENİ YIL  BRUNCH’I
İstanbul’un önde gelen kulüpleri arasında yer alan Moda Deniz
Kulübü’nde, pazar günleri geleneksel hale gelen brunch, bu kez tıp dünyasının seçkin isimlerini ağırladı. İstanbul Cerrahpaşa Tıp
Fakültesi 1982 mezunlarının, her yılın ilk gününde yaptıkları brunch, neşeli anlara sahne oldu.
Prof. Dr. Gülseren Akyüz ve Prof. Dr. Gökhan İpek, Türkiye’nin dört bir yanından gelen arkadaşların kaynaştığı günün, organizasyonunu üstlendi. Anıların tazelendiği etkinlikte, Moda Deniz Kulübü’nün mutfak baş şefi Feyyaz Usta ve ekibinin hazırladığı yemekler de ikram edildi.

YENİ YIL  BRUNCH’I
AVM’de canlı performans
Nükhet Duru, Capitol’un 25’inci yıl kutlamalarında sahne aldı. AVM’nin ziyaretçileri, sanatçının şarkılarıyla yeni yılın coşkusunu da yaşadı. Canlı piyano performansı eşliğinde eserlerini seslendiren Duru, misafirlere müzik şöleni sundu.

Arkadaşlarıyla doğum gününü kutladı
YENİ YIL  BRUNCH’I
Ataşehir’de ikinci şubesiyle hizmet vermeye başlayan Estasante Clinic’in sahibi Şebnem Demir, yeni yaşını Nişantaşı Müşkülpesent’te arkadaşlarıyla kutladı. Demir’in doğum gününe Sinem Yıldırım, Arzu Kunt ve Karedelen Acar da katıldı. Demir, “Zor bir yıl geçirdik. 2019’dan ve yeni yaşımdan, önce sağlık sonra da tüm ülke için bereket bekliyorum” dedi.

BİKAP ikinci kez Samsun’da
YENİ YIL  BRUNCH’I
Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP), geleneksel hale gelen Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ni Samsun’da gerçekleştirdi. Yoğun istek üzerine ikinci kez Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı (Erol Kolçak) Salonu’nda gerçekleşen şenlikte ziyaretçiler, bol bol alışveriş yaptı. BİKAP Samsun proje ortağı Yeliz Keskin’in ev sahipliğindeki organizasyonun açılışını, Pervin Ersoy ve Şükriye Şahin üstlendi. Etkinliğe, Öznur Yakın, Emel Yıldırım, Aslı Şen, Melda Aksu ve Elif Gönlüm de katıldı.

2019’a merhaba
YENİ YIL  BRUNCH’I
Dr. Seran Göçer, Nişantaşı’ndaki kliniğinde düzenlediği ‘2019’a Merhaba’ partisinde, dostlarını ağırladı. Davette ‘Pozitif Güzellik’ kitabının okuyucuyla buluşmasını da kutlayan Dr. Göçer, konuklarına imzaladığı kitabını hediye etti. Konuklar, lezzetli ikramlar eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

‘Projelerimizi tamamlamayı ümit ediyoruz’
YENİ YIL  BRUNCH’I
Seycan-Nihat Tanfer, hizmet ihracatında ilk 500’e girmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattı. Tanfer çifti, “Ekip arkadaşlarımızla bu mutluluğu ve geleneksel yeni yıl kutlamamızı, oğlumuz Berk’in başarılı yemek performansıyla geçtiğimiz günlerde Levent’teki estetik merkezimizde gerçekleştirdik. Sağlığımız başta olmak üzere, 2019’un ülkemize ve tüm insanlara barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. Bu sene sağlık turizmine büyük katkı vereceğine inandığımız Bodrum projemizi tamamlamayı ve İstanbul’da Türkiye’nin tek butik hastanesini açmayı ümit ediyoruz” diye konuştu.