Cadde Ayla Çelik'in gerçek beyaz atlı prensi!

Ayla Çelik'in gerçek beyaz atlı prensi!

05.07.2016 - 11:48 | Son Güncellenme:

Son dönemde 'Bağdat' şarkısıyla büyük çıkış yapan Ayla Çelik Beyazıt Öztürk'le yakıştırılmıştı. Bülent Cankurt bugün Günaydın'daki köşesinde Ayla Çelik'in gerçek beyaz atlı prensini yazdı.

Ayla Çelikin gerçek beyaz atlı prensi

'Bağdat' şarkısıyla büyük çıkış yapan Ayla Çelik Beyazıt Öztürk'le yakıştırılmıştı. Bülent Cankurt, Ayla Çelik'in gerçek beyaz atlı prensini yazdı.

Haberin Devamı

'Ben Leyla'yı, Mecnun'u, Ferhat'ı, Aslı'yı, Kerem'i bilmem ama Bağdat'ı gözüm kapalı bulabilirim...' Bu sözlerle milyonların kalbini fetheden 'Bağdat' şarkısının söz yazarı, bestecisi ve yorumcusu Ayla Çelik'in kalbini fetheden beyaz atlı prensinin kim olduğunu da ben buldum! Hayır; Ayla Çelik'in beyaz atlı prensi, aralarında sürekli aşk dedikoduları çıkan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk değil! İşadamı Barbaros Utku...

Ayla Çelikin gerçek beyaz atlı prensi

İKİ AY ÖNCE BAŞLAMIŞ
Sosyetik güzellerin, sanatçıoyuncu tayfasıyla flört etmesi son yılların modası. Bu kez ise tersi oldu! Son zamanların popüler şarkıcısı Ayla Çelik, beyaz atlı prensini sanat dünyasından değil, cemiyet hayatından buldu. Uzun yıllardır antika piyasasında boy gösteren, Nişantaşı'nda da bir sanat galerisi olan Barbaros Utku ile Ayla Çelik'in gönüllerine aşk, yaklaşık iki ay önce düşmüş. Yakın çevrelerinden öğrendiğime göre, birbirlerinden hiç ayrılmayan aşıkların mutlu mesut bir ilişkisi varmış. Şimdilerde Bodrum'da baş başa tatil yapan çifte kumruların mutluluğu umarım daim olur.