Cadde Ayrılık sonrası ilk sahne

Ayrılık sonrası ilk sahne

03.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rıza Sarraf’la altı yıllık evliliğine nokta koyma kararı alan Ebru Gündeş, Günay Restaurant’taki ilk gecesinde neşe saçtı. Şıklığıyla göz dolduran şarkıcıyı, sanatçı dostları yalnız bırakmadı

Ayrılık sonrası ilk sahne

New York’ta tutuklu olan eşi Rıza Sarraf’a boşanma davası açan Ebru Gündeş, önceki akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı. Ayrılık kararı sonrası ilk kez sevenleriyle buluşan Gündeş, iki farklı kostümüyle göz doldurdu. ‘Gün Ağardı’ parçasıyla konserine başlayan şarkıcı, artık okumayacağı iddia edilen ‘Gönlümün Efendisi’ şarkısını ikinci sırada seslendirerek büyük alkış aldı. Yaklaşık üç saat sahnede kalan Gündeş, neşeli halleriyle dikkat çekti. Gece boyunca hayranlarını öpücük yağmuruna tutan sanatçı, “Bu gece Ebru Gündeş şarkıları duyacaksınız. Hep beraber eğlenmek için buradayız” dedi.

Haberin Devamı

Sanatçı dostlarından destek

Ebru Gündeş’i dinlemeye gelenler arasında; Demet Akalın - Okan Kurt, Ayla Çelik, Serdar Bilgili - Nazlı Çelik gibi ünlü isimler de vardı. Şarkıcı, Ayla Çelik’le ‘Bağdat’, Demet Akalın’la ‘Türkan’ parçalarını okudu. Akalın, “Dünyanın en güzel kadını. Ve en iyi kalpli annesi. Allah’ım kara gün göstermesin. Biraz daha konuşursam ağlayacağım” diyerek sahneden indi.

Ayrılık sonrası ilk sahne