Cadde ‘Ayşe-Fatma değilim’

‘Ayşe-Fatma değilim’

31.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bülent Ersoy’un 29 Ekim resepsiyonundaki siyah püsküllü kıyafeti sosyal medyaya damga vurdu. Eleştirilere yanıt veren Diva, ‘Ben Ayşe-Fatma değilim. Yorumlar umrumda değil’ dedi

‘Ayşe-Fatma değilim’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda verdiği resepsiyona Bülent Ersoy damga vurdu.

Haberin Devamı


Diva’nın baştan ayağa siyah püsküllü kıyafeti en çok ‘Game of Thrones’ dizisinde Kit Harington’in canlandırdığı ‘Jon Snow’ karakterinin giydiği kostüme benzetildi. Ersoy’un kıyafeti ayrıca, ‘Susam Sokağı’ çizgi film dizisindeki ‘Kırpık’a, bir diğer çizgi film karakteri ‘Kaptan Mağara Adamı’na ve Cem Yılmaz’ın ‘A.R.O.G’ filminde Zafer Algöz tarafından canlandırılan ‘Karga’ karakterine de benzetildi.


‘Neye benziyor’ anketi

Bazı internet siteleri ‘Bülent Ersoy’un kıyafeti neye benziyor?’ diye anket yaptı. Ersoy için ayrıca ‘Kostümlü balo davetine gelmiş’ yorumları da yapıldı. Ersoy, “Kaz tüyleri Paris’ten geldi, kıyafeti Nur Yerlitaş tasarladı. Yorumlar umrumda değil. Ben Ayşe-Fatma değilim. Bir sonraki resepsiyonda bu kıyafete benzer 3 metrelik bir kostüm giyeceğim. Yorumların tabanında Saray’a gidişimin hazımsızlığının küstahça tezahürleri yatıyor” dedi.