Aziz Kedi

Aziz Kedi

azizkedi@gmail.com

Tüm Yazıları

* Anayasa Mahkemesi, kapatılan partilerin yeni isimlerle açılmasını da yasaklayacak. DTP’liler meclise kılık değiştirerek girecekler. Ahmet Türk, Kızılay Meydanı’nda Kaptan Jack Sparrow kostümüyle dolaşırken gözaltına alınacak.

2010 ve Otesi
* Uçan otomobil çağı bir türlü başlamadığı için, karayolunda metrobüs gibi giden Boeing ve Airbus’lar yapılacak (...çok efendi, airbus’lı bir çocuktur- Refik Halid Karay).
* Bülent Ersoy bağımsız bir devlet olacak.
* Tuna Kiremitçi; edebiyat, müzik ve sinemayı bırakıp atletizme başlayacak. Olimpiyat elemelerinde Usain Bolt’la tekme tokat kavga edecek.
* Televizyonda ‘Seni Küçümsüyorum’, ‘Siz Fakirler’ ve ‘Ahaha Salağa Bak Ya?!’ adlı üç yeni yetenek yarışması başlayacak.
* Bu yıl da Atatürk’ün hayatını konu alan bir Hollywood filmi gündeme gelecek. Atatürk rolü için Hulk Hogan önerilince Amerika’yla diplomatik kriz yaşanacak.
* Gülben Ergen trende ayak uydurmak için Somali’den bir çocuk evlat edinecek. Ancak çocuğun aslında 44 yaşında bir cüce olduğu anlaşılınca, adamcağız Yurtiçi Kargo’yla ülkesine geri gönderilecek.
* Türkiye Cumhuriyeti’ne üç yeni il daha eklenecek. Bu illerden birini İzzet Çapa tasarlayacak, ismi ‘It’s a Province’, plaka numarası 84 olacak.
* Organizasyondaki bir karışıklık nedeniye 2010 Eurovision finali Ali Sami Yen’de oynanacak. İzlanda’yla karşılaşan Norveç, “Ugg kennt Norssk” şarkısıyla 3-0 galip gelecek
* Recep Tayyip Erdoğan’a FUE yöntemiyle bıyık nakli yapılacak.
* Melih Gökçek, Ankara’nın girişine 120 metrelik bir Yaşar Alptekin heykeli dikecek. “Halkın sevdiği figür, bizim de sevdiğimiz figürdür. Figürsüzseniz figür sizsiniz” gibi karmaşık bir açıklama yapacak.
* Erol Evgin’in saçlarına düşen ilk kırlar, Çırağan’da yapılacak muhteşem bir törenle kutlanacak.
* Sibel Can, mucize bir diyetle yalnızca bir haftada Fransızca öğrenecek. “Bu kadarını ben de beklemiyordum” diyecek.
* Tarkan, Türkiye’ye yapacağı bir turistik ziyaret sırasında, Sultanahmet’te bir hanutçu tarafından dolandırılacak. “Ülkemi, insanımı ve müziği her şeye rağmen seviyorum” diyecek.
* 23 Nisan’da başbakan koltuğuna oturtulan Yalın, “Ben çocuk değilim, 30 yaşımdayım ben!!!” diye bağırınca korumalar tarafından derdest edilecek.
* Hülya Avşar “Artist ne arar la bazarda?!” adlı bir kitap yazıp bestseller olacak.
* Adnan Şenses mart, haziran ve ekim aylarında müziği bırakacak.

Haberin Devamı

Herkese mutlu, huzurlu, kıskanç, fuleli bir yeni yıl dilerim, gözlerinizden öperim sevgili okurlarım.


Bazı can dostlarıma, 2010 ve onu takip eden yıllarla ilgili saçma sapan sorular sordum, aynı ayarda yanıtlar aldım.

Türkiye 2016 Eurovision’una hangi şarkıcıyı, hangi şarkıyla gönderecek?
Ayşe Özyılmazel: ‘Bir Şarkısın Sen’ deki fındık kurdu Berna’yı, ‘Ben Kalender Meşrebim’ şarkısının İngilizce versiyonuyla.

2400’lerin en popüler sporu ne olacak?
Aylİn Aslım: Düşünce gücüyle cirit, disk, gülle atma. (bkz: Gelecekte herkesin alüminyum folyo giyeceği inancı).

2010’da şarkıcı olmayan hangi ünlü albüm çıkartacak?
Saba Tümer: Özgür Çakıt

2020’de ana muhalefet lideri kim olacak?
Ferhat Güzel: Hükümet aynı hükümet, muhalefet aynı muhalefet olur. Deniz Baykal yine banko. Bunu aynen yazıyorsun değil mi bak? (Bizde yanlış olmaz Ferhat abi...)

2088’deki başbakanımızın isminin ne olmasını isterdin?
Hayko Cepkin: Ulumanitu

(Başbakan Ulumanitu Şensezen, bugün resmi temaslarda bulunmak üzere Çin’e ışınlanıyor).