Cadde BAHAR TADINDA PARTİ

BAHAR TADINDA PARTİ

12.03.2015 - 19:19 | Son Güncellenme:

Bebek’te sahibi olduğu Happily Ever After’da birbirinden farklı etkinliklere imza atan Ayşe Kucuroğlu, önceki gün Papia’nın yeni flatformu www.papiailedegisim.com için özel bir davet düzenledi.

BAHAR TADINDA PARTİ

Yazar Aret Vartanyan’ın paylaşımlarıyla renklenen davete iş, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış isimleri ilgi gösterdi. Bahar partisi havasında keyifli saatlerin yaşandığı etkinlikte konuklar şıklıklarıyla göz doldurdu. (MESUT YILMAZ)

Haberin Devamı

BAHAR TADINDA PARTİ

Satışlar LÖSEV için
C&A, 2015 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu’nu, Pınar Altuğ’un ev sahipliğinde tanıttı. Ürünlerin satışından elde edilecek gelirin bir bölümünü LÖSEV’e aktaracak olan markanın davetine çok sayıda tanınmış isim katıldı. LÖSEV’in simgesi haline gelen oyuncak bebek, Altuğ’a hediye edilirken, oyuncu duygu dolu anlar yaşadı. Altuğ, “Bu projeyle birçok tuğla koymuş olacağız. Anne olmadan önce de bu konularda hassastım ama anne olunca her şey değişiyormuş” dedi. (MESUT YILMAZ)

BAHAR TADINDA PARTİ

SABANCI’YA İYİ KALP ÖDÜLÜ

Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarından Güler Sabancı’ya Türk Kalp Vakfı tarafından ‘İyi Kalpli Ol’ ödülü verildi

Türk Kalp Vakfı’nın topluma yaptıkları hizmetlerle tanınanlara verdiği ‘İyi Kalpli Ol’ ödülü önceki akşam Point Otel’de sahiplerini buldu. Türk Kalp Vakfı Başkanı Semiramis Sekban’ın ev sahipliğinde çok sayıda davetlinin katıldığı gece, konuşmalarla başladı. Daha sonra ödül törenine geçildi. Yurt içi ve yurt dışındaki başarısıyla bilinen Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile yardımsever kişiliğinden dolayı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, ‘İyi Kalpli Ol’ ödülünün sahipleri oldu. Törenin ardından müzayede usulüyle satış yapıldı. Gecede Umut Akyürek de Türk Sanat Müziği şarkıları seslendirdi. (EMRAH AKÇAAY)

Haberin Devamı

BAHAR TADINDA PARTİ

Sarayda Kadınlar Günü

Göreve geldiği günden beri sempatik tavrı ve akıcı Türkçesiyle herkesin gönlünü kazanan Fransa İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, Kadınlar Günü için Fransız Sarayı’nda resepsiyon düzenledi. Kadın sorunlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen davete; iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok kadın davetli katıldı. İki ülke arasındaki ilişkilerde kadınların her alanda katkılarının daha büyük olacağına inandığını belirten Domenach’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Geceye katılanlar arasında yer alan Deniz Akkaya ise; “Kadınlar hak ettiği değeri görmüyor. Bu durum bir an önce değişmeli” dedi.
(EMRAH AKÇAAY)

BAHAR TADINDA PARTİ

Hayalleri gerçek oldu

Pınar Tezcan, uzun yıllardır hayalini kurduğu ayakkabıları adL 2015 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu için tasarladı. Tezcan,
12 parçadan oluşan tasarımlarını İstinye Park’ta cemiyet hayatının ünlü simalarının katıldığı da- vetle görücüye çıkardı. Hazırlık sürecinde ayakkabı üreticisi eşi Kerem Özçapkın’dan yardım aldığını söyle-yen Tezcan, ”Eşim çok yardım etti. İleride çocuklara da ayakkabı yapacağım. Daha devam edeceğim” dedi. (SEÇKİN ŞENVARDAR)