Cadde BAŞLASIN EĞLENCE

BAŞLASIN EĞLENCE

19.05.2012 - 23:58 | Son Güncellenme:

Dünyada liglerin sona ermesiyle birçok sporcu İstanbul gecelerinde boy göstermeye başladı

BAŞLASIN EĞLENCE

* İngiltere’de top koşturan Tuncay Şanlı’yla Real Madrid’de oynayan Hamit Altıntop, Etiler Nusret’te yemek yiyip arkadaşlarının doğum gününe katıldı. Şanlı, mekan çıkışında transfer sorularını yanıtlamadan hızla kendisini bekleyen aracına bindi.
* ValencIa’da oynadığı futbolla beğeni toplayan Mehmet Topal’la eşi Selda Topal’sa Kuruçeşme Balık’ta yemek yedi. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Topal, “Şu an transferde net bir şey yok. Teklifleri değerlendireceğim” dedi.
* Yavru bir boğaya karşı matadorluk yaparken çekilen görüntüleri çok konuşulan Topal, “Abartacak bir durum yok. Boğalar zaten küçüktü. Sakatlanma falan yok. Arkadaşlarla şakalaştık” dedi. Mehmet Topal yeni Ferrari F430’uyla mekandan ayrıldı.
* Amerikan profesyonel basketbol ligi NBA’de Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcumuz Semih Erden de Bebek’te Fink adlı mekanda yemek yedi. Erden, çıkışta tatil için geldiğini ve bir hafta sonra Avrupa Şampiyonası elemeleri için antrenmanlara başlayacağını söyledi.

Yazarlar