Cadde Bayramda yıldız yağmuru

Bayramda yıldız yağmuru

28.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yaklaşan Ramazan Bayramı ile birlikte hangi ünlü şarkıcının nerede sahne alacağı da belli olmaya başladı. Tatilin dokuz gün olması sebebiyle birçok ünlü isim Kıbrıs ve Antalya’da boy gösterecek

Bayramda  yıldız yağmuru

Antalya’da Rixos Sungate Hotel Beldibi misafirlerine iki program sunuyor. Otelde bayramın ilk günü Türk sanat müziğinin ‘Diva’sı Bülent Ersoy, üçüncü günü ise Candan Erçetin sahne alacak. Antalya Side’de yer alan Starlight Resort Hotel’de bayramın ilk günü Fatih Ürek, ikinci günü İlhan Şeşen, üçüncü günü ise Funda Arar unutulmaz konserler verecek.

Haberin Devamı

Sueno Hotels Deluxe Belek bayramın ilk akşamında Ebru Gündeş’i, ikinci günü Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası’nı ve bayramın son günü ise Sibel Can’ı misafirleriyle buluşturacak.

Gülşen Bodrum’da

Bodrum’da Türkbükü’nde ikinci sezonunu yaşayan Sahne İstanbul, bayram süresince yıldızlar geçidi yaşatacak. Sahne İstanbul Türkbükü’nde 5 Temmuz bayramın birinci günü Gülşen, 6 Temmuz bayramın ikinci günü Fatih Ürek ve 7 Temmuz bayramın üçüncü günü ise Demet Akalın sevenleriyle buluşacak.

Ramazan Bayramı’nda Kıbrıs ünlülerin akınına uğrayacak. Merit Lefkoşa Hotel & Casino, 6 Temmuz ve 7 Temmuz akşamı Ferhat Göçer’i ağırlayacak. The Savoy Ottoman Palace, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Funda Arar’ı ağırlıyor. Arar, son albümü ‘Hoşgeldin’in sevilen şarkılarının yanı sıra geçmişten günümüze hafızalardan silinmeyecek eserlerini de seslendirecek. Girne Skull King Oscar Hotel, bayramda Linet ve Fatih Ürek konserlerine ev sahipliği yapacak. Merit Park Hotel’de bayramın ilk günü Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun birlikte sahne alacak. Aynı gece Merit Royal Hotel, Merit Crystal Cove Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak etkinliğinde Alişan, Kıbrıs’taki hayranlarıyla bir araya gelecek.

Haberin Devamı

‘Süperstar’ Kıbrıs’ta

Bayramın üçüncü günü olan 7 Temmuz’da Kıbrıs, ‘Süperstar’ Ajda Pekkan’ı ağırlayacak. Merit Royal Hotel, Merit Crystal Cove Hotel ve Merit Royal Premium Hotel organizasyonunda sahne alacak olan Pekkan, müzik ziyafeti verecek. Merit Park Hotel, 8 Temmuz’da ünlü ikili Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün performanslarına sahne olacak. Merit Crystal Cove Hotel’de Cenk Eren, 9 Temmuz’da da Merit Park Hotel’de Soner Olgun hayranlarıyla bir araya gelecek. Kıbrıs Cratos Premium Hotel’de bayramın ilk günü Volkan Konak, ikinci günü Sibel Can ve son günü ise Serdar Ortaç sahne alacak.