Cadde Bebek geliyor

Bebek geliyor

06.01.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Ayşe Kulin’in oğlu Selim Kemahlı geçen yaz Çeşme’de dillere destan bir düğünle Meksikalı Christina ile evlenmişti.

Bebek geliyor

Çiftin yakın arkadaşları Nihat Odabaşı düğünü kare kare görüntülemişti. Christina Hanım’ın hamile olduğunu duyduk. Ayşe Hanım heyecanla torun bekliyormuş.


Boşanıyorlar
Cem Duna’nın kızı Defne, Candan Kıramer’in eski eşi Metin Kap ile evlenmişti. Evlendikten sonra İzmir’e yerleşen çiftin yuvasının üstünde kara bulutlar dolaşıyormuş. Çok yakında boşanacakları konuşuluyor.


İndirime koştular
Cemiyet hayatının ünlü isimleri Beymen’in indirimine çok sevinmiş. Ahu Aysal, Şebnem Çapa, Atıl Kutoğlu, Ceyda Düvenci, Alp Nuhoğlu Nişantaşı Beymen mağazasında bol bol alışveriş yapmış.


Büyük aşk devam ediyor

Bebek geliyor



Bir yıllık kocası Tuncer Öztarhan’a trilyonluk boşanma davası açan Ece Erken yine bu kararından vazgeçmiş. Tuncer Bey’le oturduğu eve geri dönen Ece Hanım şimdi çok mutluymuş. Nazar değmesin diye bu mutlu haberi şimdilik kimseye duyurmak istemiyorlarmış.


Yeni bir aşk
Zülfü Livaneli’nin kızı Aylin Livaneli’nin adı Tolga Savacı ile yaşadığı evlilikten beri hiç aşk dedikodularına karışmıyordu. Geçenlerde Ulus 29’da Ulus 29’un DJ’i Emre ile çok samimi olarak görülen Aylin Hanım’a yeni aşkın yaradığı konuşuluyor.



Bebek geliyor

Masa’da sıra bekledi
Demet Şener hafta sonu İstinye Park’ta arkadaşlarıyla buluşmuş. Bir hayli kilo aldığı görülen, karnı burnundaki ünlü manken Masa adlı restoranda yarım saat sıra beklemek zorunda kalmış. Bir bar taburesine oturup sıra bekleyen Demet Hanım ayrıcalık istemediği için çevredekilerin takdirini toplamış.