Cadde Behlül ve Bihter formaları çıkarttı!

Behlül ve Bihter formaları çıkarttı!

06.12.2009 - 00:05 | Son Güncellenme:

Spiker Ertem Şener, Beyaz Show’da ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinin sevişme sahnelerini maç gibi anlattı, izleyiciler gülmekten kırıldı

Behlül ve Bihter  formaları çıkarttı

Beşiktaş’ın 1 - 0 kazandığı Manchester United maçında kaleci Rüştü’ye “Her yerinden öpüyorum Rüştü” diyerek gündeme oturan usta spiker Ertem Şener, Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show programına katıldı. Rüştü’nün de yayına bağlanmasıyla renkli anların yaşandığı programda Şener’in “Aşk - ı Memnu” dizinin görüntülerine yaptığı maç yorumları seyirciyi gülme krizine soktu.
Şener, yorumuna dizinin 11 oyuncusunun fotoğrafının yer aldığı fotoğrafla başladı.. Ardından Bihter ile Adnan Bey’in Behlül’ün gözleri önünde öpüşme sahnesi ekrana geldi.

Bihter çok formda!
Şener, bu sahneyi “Adnan Bey ve Bihter, şimdi göz göze geldiler. Bihter o ince bakışlarıyla Adnan’a yanaştı. Bihter bu sezon gerçekten çok formda. Kapasitesi de çok yüksek. Önemlisi iki ayağını birden kullanabilmesi... Dudaklar Adnan’da gözler Behlül’de. Ve işte çaresiz Behlül, kalesinde gerçekten çok çaresiz. Ama oyun devam ediyor” şeklinde yorumladı.
Ardından Adnan Bey’in Bihter’e tecavüze yeltendiği meşhur sahne yayınlandı. Şener, bu kez “Adnan ve Bihter arasında bir faul. Hakem pozisyonu görmüyor. Hakem pozisyona uzak, Adnan faul girişimleriyle Bihter’i yakalamaya çalışıyor. Yakaladı. Bihter yerde Adnan üstünde. Bihter mücadele ediyor, Adnan bırakmıyor” diye konuştu.
Bihter ile Behlül’ün evin çalışanlarından Beşir tarafından görüldüğü meşhur sevişme sahnesine Şener’in yaptığı yorum ise seyircileri oldukça güldürdü. İşte Şener’in diğer yorumları:
“Ve şimdi ilginç bir pozisyon yaşayacağız, sol tarafa doğru dönüyoruz. Aman Allahım, o da ne, az önceki pozisyonun acısını çıkartırcasına Behlül ve Bihter karşı karşıyalar. Formaları çıkartmışlar bunun adının sarı kart olması lazım. Ve pozisyon çok yakın, karar penaltı. Gözler hakemde, gözler hakemi arıyor.

Sahada yabancı oyuncu var
O da ne, saha bir anda karıştı, yabancı bir oyuncu var sahada: Ali Rıza Bey. Ne Messi ne Ronaldo, yedi kıtanın en önemli golcüsü o... Neyse ki, güvenlik görevlileri kendisini uyardı. Ali Rıza Bey dışarı alınıyor. Ve biz tekrar maça dönüyoruz. Behlül hızını alamıyor. Behlül ‘Bu maçın en önemli ismi benim’ dercesine koşuyor. Ve arkada Bihter, Behlül’den Bihter’e bir çalım geliyor. Maçın en önemli isimlerinden biri Matmazel boy gösteriyor. Bihter’e bakışı sonrasında Behlül’ün şaşkınlığı. Bihter şaşkın, ve bir sarı kartı var. Oyun dışında kalmamak için temkinli davranıyor.

Tartışılacak pozisyon: Yastık var mı?
Çok tartışılacak bir pozisyon bu. Arada yastık var mı yok mu? Yastık olmalı mı olmamalı mı buna devam edeceğiz ama şimdi tehlikeyi uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Yılların tecrübeli ismi Matmazel tekrar araya giriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Maçın en önemli pozisyonlarından birisine geliyoruz. İki futbolcu tartışıyor. Bihter ve Behlül arasındaki gerginlik inanılmaz bir tartışma.
O da ne Bihter kaldırdı kafasını yukarıya baktı, Behlül döndü, arkadan gelen kim? Hakem olay yerinde. Bakalım ilerleyen dakikalarda Adnan Bihter’i tutabilecek mi? Kondisyonu buna yetecek mi? Behlül oyunda kalabilecek mi? Mücadele devam edecek.


11 oyuncu yerlerini aldı

Şener, yorumuna dizinin 11 oyuncusunun fotoğrafının yer aldığı fotoğrafla’sağda) başladı ve “Aşk - ı Memnu dizisinin 11 oyuncusu sahadaki yerini aldı. Hava fırtınalı bir aşk havası. Zemin halıyla kaplı derken maç başladı” dedi. Ardından Bihter ile Adnan Bey’in Behlül’ün gözleri önünde öpüşme sahnesi ekrana geldi