Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

BÜYÜK AŞKTA MUTLU SON

Çarmıklı Grubu İcra Kurulu Başkanı Osman Çarmıklı ve eşi Zeynep Hanım’ın küçük kızı Ekin ile Sezai Dıblan’in torunu, Hülya Pamukçu’nun oğlu Fuat, önceki gece Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Ekin ve Fuat, Temmuz 2009’da Zeynep - Osman Çarmıklı’nın Bebek’teki yalılarının bahçesinde düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Nişan töreninin ilk gününde gençler eğlenmiş, ikinci gün Sibel Can, Çarmıklılar’ın aile büyükleri ve dostları için sahne almıştı. Northwestern Universtesi’nde eğitim gördükleri sırada tanışan Ekin ve Fuat, altı senedir flört ediyordu. Ekin Çarmıklı’nın nikah şahitliğini Ziya Melih Keyman ile Selin Çarmıklı Kozak; Fuat Pamukçu’nun şahitliğini ise Cumhur Sait ile Şahin Tulga yaptı.

Haberin Devamı

MEDIA MARKT’TA ‘TEMPO’ GECESİ

BÜYÜK AŞKTA MUTLU SON

Tempo ve Media Markt, İstanbul’un en gözde kulüplerinden Kuruçeşme Blackk’te yeni yıl partisi verdi. Davetliler, girişte kar fırtınasıyla karşılandı. Geceye Toprak Sergen, İclal Aydın, Esra Üstünkaya, Ömer Taviloğlu, Sarp Evliyagil gibi tanınmış isimler katıldı. ‘Kırmızı’ temalı Yılbaşı Partisi’nde Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, konuklara mutlu yıllar diledi ve 2010’da açılacak yeni Media Markt’ların haberini verdi. Gecede yeni yılla birlikte 17 Aralık’ta açılan Fulya Mağazası da kutlandı.

BÜYÜK AŞKTA MUTLU SON
ZEYNEP GARAN’IN MÜTHİŞ AÇILIMI
İşadamı Mehmet Garan ekonomik krizden nasibini alanlardan. Mehmet Bey, çok sevdiği Radio Oxigen’i geçen yaz satmak zorunda kaldı. Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar gezinen Zeynep - Mehmet Garan’ın boşanmak üzere olduğu hâlâ dillerde. Uzun zamandır eşi Mehmet Bey’le birlikte görünmeyen Zeynep Hanım, katıldığı davette müthiş göğüs dekoltesiyle gözlere ziyafet çekti. Ben böyle cesarete şapka çıkartırım. Bravo!

18’İNCİ YAŞINI YALIDA KUTLADI

BÜYÜK AŞKTA MUTLU SON

İstanbul cemiyet hayatının renkli çifti Mutlu ve Tayyar Onur’un kızı Övgü, 18’inci yaş gününü, Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı’nda verdiği partiyle kutladı. Övgü’yü genç kızlığa adım attığı gecede arkadaşları yalnız bırakmadı. İyi ki doğdun Övgü. Nice yıllara!