Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

MAÇKA OTEL’i DEMET SABANCI ALDI


Demsa Holding’in patronu Demet Sabancı Çetindoğan’ın Maçka’daki Polat Apartmanı’nın giriş katını 17 milyon euro’ya satın aldığını iki hafta önce bu sayfada yazmıştım. Demet Hanım buraya dünyaca ünlü tasarımcıların ürünlerinin satıldığı Brandroom adlı mağazayı açacak. Üç gün önce Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ihaleye çıkardığı eski Maçka Oteli’nin bulunduğu yeri Demet Sabancı Çetindoğan 166 milyon TL’ye satın aldı. Maçka Otel ve Polat Apartmanı Maçka’nın en değerli iki köşesi.


BAŞKAN BABAYA JEST
MAÇKA OTEL’i DEMET SABANCI ALDI

Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı’nın oğlu Serkan, Türkiye’nin en başarılı otomobil yarışçılarından biri. Aynı zamanda sıkı bir Bursaspor fanatiği olan Serkan, takımı şampiyon olunca yarış otomobilinin ön kaputuna ‘Şampiyon Bursaspor’ yazdırdı. Serkan, bundan sonraki yarışlarda bu yazıyla yarışacak. Yakışır.


HERKES YANLIŞ BiLiYOR
MAÇKA OTEL’i DEMET SABANCI ALDI

Abdullah Burnaz eşi Özlem’den boşanmaya karar verip evleri ayırdıktan sonra Selin Denizli’yle flörte başladı. İkisini de yakından tanıdığım için bu ilişkiyi ilk ben yazmıştım. Ardımdan birçok meslektaşım bu ilişki hakkında yorum yapıp Selin’i ‘yuva yıkan kadın’ durumuna soktu. İşin aslı hiç de öyle değil. Burnazlar’ın yuvası uzun zamandır sallanıyordu. Özlem’le, Apo geçen cuma tek celsede boşanıp dostça ayrıldı. Meraklısına duyurulur.

KIZLARI ALYA’YA MEVLÜT OKUTTULAR
MAÇKA OTEL’i DEMET SABANCI ALDI

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Metin Aşık’ın gelini eski manken Esra Eron Aşık, 22 Nisan’da 3 kilo 60 gram 53 cm boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. Aşıklar 40’ıncı gününü dolduran kızları Alya için önceki gün Beykoz Konakları’ndaki evlerinde mevlüt okuttu. Mevlüt’e İstanbul cemiyet hayatının 100 ünlü ismi katıldı.

NOUMA DA ALAÇATI’DA
Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Pascal Nouma, Fransız arkadaşlarıyla Alaçatı’ya tatile gitti. Çeşme Alaçatı’ya ilk kez giden Pascal Nouma ‘İstanbul’daki bütün arkadaşlarım tatil için Alaçatı’ya gidiyor. Ben de merak edip geldim. İyi ki gelmişim. Süper bir yer, bayıldım’ dedi.