Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

RACING FEVER PARTY 5


Selim Hamamcıoğlu’nun Formula1 etkinlikleri sırasında Kız Kulesi’nde verdiği ‘Racing Fever’ adlı parti hala konuşuluyor.Yaklaşık 450 yabancı ve 150 Türk’ün katıldığı parti dünya basınında da yer almıştı. Selim Hamamcıoğlu ve eşi Marcela, 29 Mayıs gecesi yine Kız Kulesi’nde ‘Racing Fever Party 5’ adlı bir parti düzenliyor. Davetiyesi olmayan davetiye arama zahmetine girmesin. Çünkü davetiye kişiye özel kredi kartı şeklinde.


OZAN’IN ALBÜMÜ HAZIR
RACING FEVER PARTY 5

Yıllardır Sezen Aksu, Tarkan, Kenan Doğulu ve Ferhat Göçer gibi isimlerin albümlerine imza atan Ozan Doğulu, bu kez kendisi için kolları sıvadı ve bir albüm, hazırladı. Ozan’ın ‘130 bpm’ adını verdiği dans albümü Doğan Music Company etiketiyle, kızı Arya’nın doğum günü olan 24 Mayıs’ta müzik marketlerde yerini alacak. Ajda Pekkan, Ferhat Göçer, Funky ‘C’, Hot Rod, Kenan Doğulu, Mustafa Ceceli, Sezen Aksu, Sıla, Tarkan, Tony T ve Ziynet Sali gibi isimler albümde yeralan cover şarkıların düzenlemesi için yeniden stüdyoya girdi.


ASLI’NIN ASYA’SI OLDU
RACING FEVER PARTY 5

Bugün hayatta olmayan Kemal Ilıcak ile Nazlı Hanım’ın kızı Aslı, dün Nişantaşı Amerikan Hastanesi’nde bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Ali Yemenciler’le yaptığı ilk evliliğinden beş yaşında Kerem adında oğlu olan ve şu anda Alen Tarrafgil’le evli olan Aslı Hanım, kızına Asya adını verdi.

Haberin Devamı

PAVYON’DA SON iKi GALA

RACING FEVER PARTY 5

Cenk Eren’in sahibi olduğu ‘My Pavyon By Cenk Eren’ yaz dolayısıyla kapılarını kapatıyor. Bugün ve yarın son kez sahneye çıkacak olan Eren, yazlık pavyonunu Bodrum Bardakçı Koyu’nda Emre Ergani’nin eğlence kompleksi Virgin Club bünyesinde açacak.