Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

TUNUSLU İLE STİL GÜNLERİ



Eski manken ve modacı Zeynep Tunuslu, dünyaca ünlü ayakkabı markası Aldo için stil danışmanlığı yapmaya başladı. Tunuslu, Aldo müşterilerine kişiye özel hizmet verecek. Siz de ayakkabı seçimi konusunda kararsızsanız Zeynep Hanım’ın önerilerinden yararlanabilirsiniz.


ÇiLLER TERASA?ÇIKTI
Eski Başbakan Tansu Çiller’in büyük oğlu Mert, Beyoğlu Asmalımescit’te sahibi olduğu Tulip Otel’in giriş katına, geçen kış Hardal adını verdiği bir restoran açmıştı. Çiller ile ortağı Uğur Karabayır, ikinci restoranları Up Lounge’u da önceki gün, otelin teras katında açtı. Up Lounge, süper manzarası ve dünya mutfağından leziz yemekleriyle bu yazın iyileri arasına girmeye aday. Tavsiye ederim.


TORBA’YA BUTİK OTEL
Mustafa Akpınar ve Fatoş Denizolgun’un 4 milyon dolara inşa ettikleri Sina Otel Torba, 22 Mayıs’ta düzenlenen muhteşem bir davetle kapılarını açtı. Sinema, müzik ve tiyatro dünyasının ünlü simalarının uğrak noktası olan Bodrum Torba’daki butik otelin açılış gecesine İstanbul cemiyet hayatının seçkin isimlerinin yan sıra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katıldı.


BİR PARTİ İKİ OTEL
Farklı ve konsept partileriyle adından söz ettiren Serra Kocacıklıoğlu’nun ‘Icons of Fashion’ adını verdiği partilerin ilki, önceki gece Park Hyatt Istanbul - Maçka Palas’ta yapıldı. Ünlü moda markalarının izinden giden stil sahipleri için düzenlenen organizasyon, daha sonra Nişantaşı The Sofa Hotel’in teras katına taşındı. Misafirlerin iki otel arasında özel otomobillerle taşındığı parti gecenin geç saatlerine kadar devam etti.


YAZA MERHABA

Kişiye özel gömlek dikiminin seçkin markası La Misura ile Doluca Şarapları’nın ortak düzenlediği, yaza merhaba partisi, cemiyet ve iş hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Ergin Turanlı ve Sibel Kutman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen davette Doluca’nın yeni şarapları ikram edilirken, La Misura’nın 2010 yaz kumaş ve desenlerinden oluşan özel koleksiyonu tanıtıldı.