Cadde Beni gördüğüm rüya kurtardı

Beni gördüğüm rüya kurtardı

18.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘O Hayat Benim’ dizisinde ‘Hülya’ karakterini canlandıran Ahu Sungur, gördüğü rüya sayesinde kurtulduğunu söyledi

Beni gördüğüm rüya kurtardı

17 Ağustos 1999 günü 7.4 şiddetinde merkez üssü İzmit Gölcük olan depremin ardından ünlüler, 17 bin 480 kişinin hayatını kaybettiği geceyi unutmadı. Ünlüler sosyal medyada ‘Sesimi duyan var mı?’ yazısıyla duygularını paylaştı.

Haberin Devamı

‘O Hayat Benim’ dizisinde ‘Hülya’ karakterini canlandıran Ahu Sungur, gördüğü rüya sayesinde ölümden kurtulduğunu söyledi. Sungur, “O kara gece... Bir gün öncesinde Yalova’ya gittim. Aynı gün öğlen İzmit. Sadece saat farkıyla kurtuldum o gece... Sabaha karşı gördüğüm rüya yaşamımı sağladı” diye yazdı.

‘Rising Star Türkiye’ sunucusu Öykü Serter’de muhabirlikte ilk işinin 17 Ağustos depremi olduğunu yazdı. Serter, “Muhabir olarak ilk işimdi. Depremle ilgili haber yapmaya gittim ve bir daha orayı unutamadım” dedi.

‘Deprem öldürmez’

Çadır kentte kalan iki çocuğun fotoğrafını paylaşan Emre Altuğ’da, “Bu görüntüyü bire bir yaşamış biri olarak hazırlıklı olursak aynı acıyı bir daha yaşamayacağımızı söyleyebilirim. Deprem öldürmez, kötü yapılaşma öldürür” yazısını paylaştı.

Haberin Devamı

45 saniyelik en uzun gece

Işıl Reçber: Ülkemiz için 45 saniyelik en uzun, acı geceydi.
Sibel Can: Depremin 16’ncı yıldönümü. Kaybettiğimiz canlarımızı rahmet ve hasretle anıyoruz. Sizleri unutmadık unutmayacağız.
Gülben Ergen: 16 sene önce milletçe yaşadığımız acı, hüsran dilerim ki bir daha yaşanmasın.
Mustafa Sandal: 16 sene önce bugün milletçe yaşadığımız bu büyük acıyı asla unutmayacağız. Kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı saygıyla anıyorum.
Esra Erol: Dün gibi hatırlıyorum o gece ki korkuyu... Dahası sabah hayata döneceğimizi sanırken, kaybettiklerimizi, nur içinde uyusunlar.
Çağla Kubat: Sallanacak, vakit yok. Deprem her an, her yerde bizi aniden yakalayabilir. Bu acıları tekrar yaşamamak için yaşam alanlarımızın depreme dayanıklılığını her zaman ön planda tutalım.
Yasemin Özilhan: Hiçbir zaman aklımızdan çıkmayacak acılardan biri...
Nilüfer: Bu acıyı bir daha yaşamayalım.