Cadde Berfu-Eser Yenenler çiftinden dördüncü yıl kutlaması

Berfu-Eser Yenenler çiftinden dördüncü yıl kutlaması

09.12.2021 - 12:06 | Son Güncellenme:

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla adlarından sıkça söz ettiren Berfu-Eser Yenenler çifti, bugün yıl dönümlerini kutladı. Dört yıl önce başlayan aşklarını 2019 yılında evlilikle taçlandıran ikili, mutluluklarını yayınladıkları pozlarla dile getirdi.

Berfu-Eser Yenenler çiftinden dördüncü yıl kutlaması

Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019'da evlenmiş ve aynı yıl çocukları Kuzey'i de kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz mart ayında dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan Berfu ve Eser çifti, bu kez ilişkilerinin yıl dönümlerini kutladı. Ünlü çift, daha önce çekilen mutlu fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Berfu-Eser Yenenler çiftinden dördüncü yıl kutlaması

Instagram'da 1 milyon takipçisi olan Eser Yenenler, paylaşımına; "Dört yıl önce bugün bir tuttuk ellerimizi bir daha hiç bırakmadık" notunu düşerken; Berfu Yenenler ise gönderisinde; "Tam dört sene önce bugün bu zamanlar el ele tutuşmuştuk hala el eleyiz. Dört sene binlerce ani iki güzel emmi oğlan sen ben. Ne güzel tek olmak bir de sonsuz olalım daha ne isterim" ifadelerini kullandı.

İki çocukları olan Yenenler çiftinin paylaşımlarına binlerce beğeni ve yorum geldi. 

Berfu-Eser Yenenler çiftinden dördüncü yıl kutlaması

ELEŞTİRİLERE SESSİZ KALAMADI
Öte yandan Altın Kelebek'te Raşit Bağzıbağlı tasarımı giyen Berfu Yenenler, sosyal medyada gündem olmuştu. Yenenler’in kıyafeti fazla yazlık bulunurken ayakkabıların da ünlü bir markanın tasarımının benzeri olması eleştirilmişti. 

Haberin Devamı

Yenenler dünyayı kasıp kavuran ayakkabıların replikasını giyip eleştirilince şunları söyledi: "Bunu gördüm ve gerçekten çok güldüm. Çok tatlısınız ama sadece bir kez giyeceğim bir şeye 25.000 lira vermek istemedim tahmin edersiniz ki bir anne olarak kazandığım parayı doğru şekilde harcamayı tercih ediyorum."

Tescilli güzelin bu yorumu "çakma sektörünü savunmak" olarak yorumlanmış ve "Eşiniz filmlerinin daha uygun fiyatlı korsan kasetleri çıkıyor ve siz ayrı bu tatlılıkla ama beni kötü ve kalitesiz yapmaz sadece mantıklı yapar diyerek korsan kaset almayı tercih ediyorsunuz" denmişti.

Berfu Yenenler bu yoruma da "Sanırım ben bitmişim bir de eşim üzerinden prim yapılmak istenmiş. Ne kadar eski ne kadar kolay bir yol" demişti.

Berfu-Eser Yenenler çiftinden dördüncü yıl kutlaması

Yazarlar