Cadde Bergüzar Korel: Sabah makyajla uyanmayan lohusa da ne bileyim!

Bergüzar Korel: Sabah makyajla uyanmayan lohusa da ne bileyim!

26.12.2021 - 11:21 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ay kızı Leyla'yı kucağına alarak üçüncü kez anne olmanın sevincini yaşayan Bergüzar Korel, sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Güzel oyuncu, yeni fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Bergüzar Korel: Sabah makyajla uyanmayan lohusa da ne bileyim

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç ikilisi evliliklerinde 12 yılı geride bıraktı. Mutlu bir evlilik süren Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, üçüncü çocuklarını kucaklarına aldı.

Haberin Devamı

LEYLA PAYLAŞIMI
Doğum öncesi zor anlar yaşayan Bergüzar Korel, Leyla ismini verdikleri kızlarıyla şu sıralar mutlu anlar yaşıyor. Geçtiğimiz hafta kızı Leyla ile ilk kez poz veren Korel'in paylaşımına binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Bergüzar Korel: Sabah makyajla uyanmayan lohusa da ne bileyim

Zaman zaman yayınladığı karelere düştüğü notlarla da adından söz ettiren oyuncu, son pozuyla gündem oldu. Burçin Çobanoğlu'nun objektifinin karşısına geçen Bergüzar Korel, yorganla poz verdi.

YORGANLA POZ VERDİ
Bir hayli neşeli olduğu görülen ünlü oyuncu, gönderisine, "Sabah makyajla uyanıp, yorgana sarılmayan lohusa da ne bileyim..." notunu düştü. Korel'in esprili gönderisi yaklaşık 90 bin beğeni aldı.

Bergüzar Korel: Sabah makyajla uyanmayan lohusa da ne bileyim