Cadde Beyazıt Öztürk'ün annesiyle pozuna beğeni yağdı

Beyazıt Öztürk'ün annesiyle pozuna beğeni yağdı

21.12.2021 - 19:55 | Son Güncellenme:

Bir süredir tv8 ekranlarında yayınlanan 'O Ses Türkiye' programında jüri üyesi olarak sevenlerinin karşısına çıkan Beyazıt Öztürk, zaman zaman sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla adından söz ettiriyor. Ünlü şovmen, son olarak annesi Nurten Hanım'la verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Beyazıt Öztürkün annesiyle pozuna beğeni yağdı

Uzun bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Beyaz Show' programıyla ekrana gelen Beyazıt Öztürk şimdilerde 'O Ses Türkiye' programının jüri üyeleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Yarışmayla alakalı fotoğrafları zaman zaman Instagram hesabında paylaşan Beyazıt Öztürk, son olarak annesiyle arabada olduğu bir kareyi Instagram sayfası üzerinden paylaştı. Ünlü şovmenin bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Beyazıt Öztürkün annesiyle pozuna beğeni yağdı

'MAL VARLIĞINA EL KONULSUN'
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Beyazıt Öztürk, Riba Events isimli organizasyon firması ile olan sözleşmesini iptal edince mahkemelik oldu.

Ünlü şovmenin sözleşme gereği vermesi gereken yüzde 20 payı vermemek için sözleşmeyi feshettiğini iddia eden Riba Events firması, Öztürk’ün mal varlıklarına el konulmasını talep etti.

Dilekçeyi inceleyen mahkeme, ünlü şovmenin mal varlığına el konulması talebini reddetti.