Bihter Ayyıldız

Bihter Ayyıldız

tbkrxm@yahoo.fr

Tüm Yazıları

Dünyaca ünlü yıldızlar her yıl olduğu gibi bu yıl da kırmızı halıda göz kamaştırdı. 86. Oscar Ödülleri’nde en çok tercih edilen renk; beyaz oldu

KIRMIZI HALIDAN NOTLAR

ÇOK KALABALIK

Kelly Osbourne’ün Bagdley Mischka tuvaleti, J-Lo’nun 2011 Altın Küre’de giydiği tuvaleti hatırlattı. Fakat Osbourne’ün tuvaletindeki işlemeli detaylar, iddialı saç rengiyle kalabalık yaratıyor.

KIRMIZI HALIDAN NOTLAR

ELBiSEYLE STiL SAHiBi OLUNMAZ!

Dior’un marka yüzü olan Jennifer Lawrence, kırmızı halıda Dior’dan başka marka giymiyor. Oyuncunun tercih ettiği elbise; Haute Couture ama maalesef tavırları öyle değil. Lawrence, daha çok arkadaşlarıyla şakalaşan bir öğrenci gibi. Bir de ‘sautoir’ kolyenin, sırt dekolteli elbiselerle takılması uygundur!

Haberin Devamı

KIRMIZI HALIDAN NOTLAR

AH O SARI BALYAJLAR!

Amerikalı televizyon programcısı Ellen DeGeneres ile evli olan Portia de Rossi’nin tarzını çok beğeniyorum. Seçtiği Naeem Khan tuvalet de en az düğününde giydiği pudra pembe ve ekru gelinliği kadar özgün ve iddialı. Ama Adam’s Family tarzı balyajları ve ayarını kaçırdığı botoks ope- rasyonları, bu görüntüyü aşağıya çekiyor maalesef.

KIRMIZI HALIDAN NOTLAR

EN ŞIK KARE AS

1) Charlize Theron’un eteklerinde transparan detaylar olan balık model tuvaleti, dekoltesiyle müthiş uyumlu. 15 milyon değerindeki Harry Winston kolyesi ve kısacık saçları ile tam bir öldüren cazibe!
2) Kırmızı halının yeni yıldızı Lupita Nyong’o, özel dikim Prada tuvalet ve Fred Leighton mücevherler seçmiş. Tuvaletinin şıklığının yanı sıra, şu sıralar çok moda olan saç bandı ve serçe parmağına taktığı yüzüğüyle dört dörtlük bir tarzla karşımızda.
3) Amy Adams’ın Lacivert Gucci Premiere tuvaleti, kızıl saçları için çok uygun bir seçim. Tuvaletin kalıbı da vücut tipi için mükem-mel.
4) Cate Blanchett, Armani Prive tuvaleti, sade saç modeli ve Chopard küpeleriyle ‘Blue Jasmine’deki ihtişamlı hayatından çıkıp gelmiş gibi.

JENNIFER’A ÖZENMiŞ

Penelope Cruz’un tuvaletine çok benzer bir tuvaleti, Jennifer Lawrance bu seneki Altın Küre’de giymiş ve alay konusu olmuştu.

KIRMIZI HALIDAN NOTLAR

SEDA SAYAN’A RAKiP OLUR!

Sürdürülebilir olmadıkça imajın hiçbir önemi olmadığını açıkça görebildiğimiz bir kare. Meğer Lady Gaga’nın içinde bir assolist yatıyormuş. Tamam Lady Gaga, Versace’nin yüzü oldu ama Versace Lady Gaga’nın yüzü olmuş gibi görünüyor.

Haberin Devamı

KIRMIZI HALIDAN NOTLAR

YAŞLI GÖSTERMiŞ

Angelina Jolie’nin Elie Saab tuvaleti şık ama yaşının çok üstünde bir seçim.