Cadde BiZ YENi YIL iÇiN HAZIRIZ. YA SiZ?

BiZ YENi YIL iÇiN HAZIRIZ. YA SiZ?

29.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Yılbaşı gecesinde İpekyol’un birbirinden özel alternatifleriyle gözler üzerinizde olacak.

BiZ YENi YIL iÇiN HAZIRIZ. YA SiZ

Üstelik yüzde 50 indirim fırsatıyla. Şifon, dantel, saten bluzlar... Siyah, bordo elbiseler... Zarif ceketler... Şık çantalar... Ve birbirinden şık aksesuarlar...
İpekyol elegant temasında yer alan saten kumaştan elbiseler, zarafeti garantiliyor. Dantelle bütünleşen elbiseler, etek ve ceketler yeni yıl romantizmine ayak uyduruyor. Minik stil ceketler, payetli feminen elbiseler, şık kabanlar, saten bluzlarsa siyahın cazibesiyle birleşiyor.

Haberin Devamı

Twist kızları yeni yıla renkli giriyor
Yenilikçi, modern, renkli, canlı, neşeli havasıyla Twist, yeni yılda da tüm dikkatleri üzerinde toplamak isteyenlerin adresi. Sim detaylarıyla şaşırtan pembe elbise hem sevimli hem de yaramaz bir yılbaşı kızı olmak isteyenleri bekliyor. Straplez, deri, mini elbiseyse asi ve seksi kızların seçimi olacak. Dantel detaylarla romantik bir tarzın parçası olan elbiseler, Twist kızına zarif ve kadınsı bir hava katıyor.


DAGi’DE HERKESE GÖRE HEDiYE VAR

Yılbaşına özel çam baskılı pijamalardan içinizi ısıtacak kırmızı ponponlu geceliklere, uğurlu tavşanların göz kırptığı boxerlardan dantel sliplere... Bırakın yılbaşı gecenizi Dagi hediye paketleri renklendirsin! Önümüzde gündüzlerin kısa, gecelerin upuzun olacağı bir kış varken, sıcak tutan, yumuşacık bir pijamadan daha güzel hediye mi olur? Yılbaşı pijama grubunda şortlu takımdan geceliğe her şeyi bulmak mümkün. Doğal elyafla üretilen boxerlar rahatlık sağlamanın yanı sıra Tavşan yılı baskısıyla da şans getiriyor.

GECENiN YILDIZI SİZ OLUN
Fabrika Nite, enerji dolu çizgisiyle kendini genç hisseden müşterilerine yılbaşı gecesi için pek çok şık seçenek sunuyor.
Fabrika’nın her koleksiyonuna hakim olan zarafet, yılbaşı tasarımlarında da öne çıkıyor. Fabrika Nite ürünlerinde kullanılan siyah- mor, siyah-gri ve kırmızı kombinasyonlar yeni yıla damgasını vuracak. Rahat, kullanılabilirliği ön planda olan tasarımlarda, vücuda oturan straplez drapeli kısa elbiseler yeni yıl akşamı için iddialı bir silüet oluşturuyor.
Fabrika’nın koleksiyonunda yer alan tavşan kürklü bolerolar yılbaşı gecesi ışığınızı yükseltmek için ideal. Saten ve şifon kumaşların kullanıldığı koleksiyondan, elbise yerine pantolon ya da etek tercih edenler için de kırmızı, fuşya ve siyah renklerde tasarlanan bluzlar iyi birer alternatif oluşturuyor.

HER BiR LiRAYA BiR SEViL PARA
Sevil’de 31 Aralık’a kadar her bir liralık alışverişinize 1 Sevil para kazanacaksınız. Üstelik İndirimli YES fiyatları ve tüm kartlara 3 taksit avantajıyla. Sevil’de YES fiyatlarıyla alacağınız hediye setleri yılbaşı alışverişinde avantajınızı artıracak. Sevil’de yeni yılda ücretsiz cilt bakımı ve makyaj uygulamalarının yanı sıra konuklara özel yeni parfüm markalarını da deneme fırsatı var.