Cadde BOŞANMAK iÇiN EVLENMEM

BOŞANMAK iÇiN EVLENMEM

13.04.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Aşk defteri oldukça kabarık olan Benicio Del?Toro, evlenmeye vakit bulamadığını söylüyor.?Toro “Neden evlenmek zorunda olayım ki? Boşanmak için mi?” diye soruyor

BOŞANMAK  iÇiN EVLENMEM

O gerektiğinde her rolün hakkını veren bir aktör. ‘Kurt Adam’da da büyük mutlulukla kendini yapay derilere, sahte kürklere bürüdü. Benicio Del Toro, bu filmde babasıyla (Anthony Hopkins) fırtınalı bir ilişkisi olan ve bir süre önce ölen kardeşinin dul eşi Gwen’e aşık (Emily Blunt) Lawrence’ı oynuyor.
“Makyaj evresi doğal olarak acı vericiydi. Dört saatte yapılıp, iki saatte çıkarılıyordu, hem de her gün. Konuşabilmem için ağzımdaki protezi birinin çıkarması gerekiyordu. Yaptığımız delilikti” diyor. Hikaye, Lawrence ve nüfuzlu babası arasındaki gergin ilişki etrafında gelişiyor. Bu gerginliğin sebebi, Lawrence’ın annesinin, o daha küçük bir çocukken, bir kurt adamın pençesinde can vermesi.
Benzer şekilde, Benicio Del Toro da dokuz yaşındayken annesi Fausta’yı kaybetmiş. Annesinin ölümü, genç ve isyankar Benicio’yla, saygın bir ceza hukuku avukatı olan babası Gustavo’nun ilişkilerini, daha da zorlaştırmış. Babası onu bir domuz çiftliğinde, sabah saat 04.00’te kalkması gereken bir işte çalışmaya zorlamış. Del Toro buna, bir güzellik salonunun içine koku bombası atarak tepki vermiş. Babası sonunda onu Pennsylvania’daki MercersburgAkademisi’ne göndermiş. 13 yaşındaki Benicio’nun bu sert okula gönderilme nedeni, tıpkı Lawrence gibi, ‘tuhaf hareketlerine’ çare aranması.

Haberin Devamı

Porto Rikolu seks tanrısı
Benicio Del Toro’nun ‘seks tanrısı’ imajı için neler söyleyeceğini merak ediyorum: “Seksi ne demek gerçekten bilmiyorum. Belki de halinizden memnun olmaktır ya da başkalarının hakkınızda ne düşündüğünü umursamamaktır. Seksiliğin bir kısmının görüntüyle ilgili olduğunu söyleyebilirim. Bunun için anneme ve babama teşekkür etmelisiniz. Genlerim güzel, sanırım.
Del Toro’nun aşk defteri birçok ünlü isimle dolu. Hiç evlenmeyi düşünmedi mi? “Lanet olsun! Neden evlenmek zorunda olayım ki? Boşanmak için mi?”diyerek konuyu Hollywood’un batısındaki ‘mağarasına’ getiriyor. Benicio’nun ‘mağara’sında iki köpeği, bir sürü kitabı, İngiliz oyuncu Julian Sands tarafından eğitilen (gerçekten) iki kaplumbağası var. Sürekli gelecek projelerle meşgul olduğu için evlenmeye vakit bulamadığını söylüyor. Ufukta iki yeni proje var. Programına göre ya Martin Scorsese’nin yakında çekeceği ‘Silence’ filminde Daniel Day-Lewis’in karşısında bir keşişi canlandıracak ya da Farrelly kardeşlerin son filmi ‘Three Stooges’a ‘Evet’ diyecek.