Cadde Boztepe uğurlandı

Boztepe uğurlandı

25.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

90’lı yılların ünlü modeli Sertaç Boztepe’nin naaşı dün Zincirlikuyu Mezarlığı’n defnedildi. Podyumu beraber paylaştığı dostları, ailesini Boztepe’nin son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Boztepe uğurlandı

Genç yaşta kansere yenik düşerek podyum dünyasını yasa bağan 90’lı yılların ünlü modeli ve oyuncu Sertaç Boztepe dün gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayata veda eden 42 yaşındaki Boztepe için dün Zincirlikuyu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Lenfoma kanserine yenik düşerek yaşam mücadelesini kaybeden oyuncuyu son yolculuğunda podyum dünyasının ünlü isimleri yalnız bırakmadı.
Alkışlar eşliğinde
Boztepe’nin cenazesi birlikte podyuma çıktığı meslektaşlarından Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Arzum Onan, Burak Özçivit, Burak Hakkı, Sema Şimşek, Deniz Akkaya, Zeynep Tokuş, Çağla Şıkel, Berk Oktay, Pınar Altuğ - Yağmur Atacan, Mithat Can Özer ve Sarp Levendoğlu gibi isimler de cenazeye katıldı. Sema Şimşek cenazeye elinde beyaz karanfille gelirken, arkadaşı Mehmet Aslan “Arkasında babasını tanıyamamış bir bebek bıraktı” diyerek duygularını dile getirdi. Eşinin cenaze namazını ön safta durarak kılan Duygu Boztepe ise bu sırada basın mensuplarına “Biraz saygı gösterin ve buradan gidin” diyerek tepki gösterdi. Namaz sonrası Boztepe’nin tabutu omuzlara alınarak alkışlar eşliğinde mezarlığa kadar taşınarak, toprağa verildi.

Haberin Devamı