Cadde Bu kadarına da pes!

Bu kadarına da pes!

16.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Rihanna’nın Los Angeles’taki evine girerek gizlice onu bekleyen ve bu sırada telefonunu şarj eden ABD’li pişkin sapık, çıkarıldığı mahkemede suçlamaları reddetti.

Bu kadarına da pes

Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın, 9 Mayıs Çarşamba sabahı Los Angeles’taki evine, bahçedeki çitleri tırmanarak gizlice giren ve 12 saat boyunca içeride sanatçıyı bekleyen Eduardo Leon isimli sapığı, çıkarıldığı mahkemede hakkındaki tüm suçlamaları reddetti. Los Angeles idari bölge savcıları tarafından, taciz etme, hırsızlık, vandalizm ve tutuklamaya direnmeyle suçlanan 26 yaşındaki zanlı, Rihanna’nın asistanı tarafından evde telefonunu şarj ederken bulunmuş ve polise teslim edilmişti.
Bu kadarına da pes
Gözaltına alındığı sırada yaptığı, “Rihanna’yla sevişmek için evine gizlice girdim” açıklamasıyla herkesi şaşırtan ve daha sonra şarkıcıya zorla bir şey yaptırmak niyetinde olmadığını söyleyen Leon’un, suçlu bulunması halinde altı yıla kadar hapis cezası alması bekleniyor. Öte yandan Kaliforniya’nın Fullerton bölgesinden olduğu öğrenilen Leon’un, geçtiğimiz haftalarda
Rihanna’ya ait olduğunu düşündüğü için bir başkasının evine daha girdiği belirtildi.