Cadde BU KEZ KAÇMADILAR

BU KEZ KAÇMADILAR

02.03.2013 - 20:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’de birinci yaşını kutlayan ‘GQ’nun dergiyle aynı adı taşıyan barının açılışı, iş, sanat, spor ve cemiyet hayatının tanınmış simalarını buluşturdu. Bugüne kadar basından kaçan Nur Fettahoğlu-Levent Veziroğlu çifti, açılışa el ele geldi

BU KEZ KAÇMADILAR

’GQ’nun Türkiye’deki yayın haklarını elinde bulunduran Doğuş Grubu’nun ev sahipliğinde yapılan Etiler GQ Bar’ın açılışı, son dönemin en görkemli partisine dönüştü.
DJ Claude Challe ile DJ Miss Nine’ın sahne aldığı açılışın sürprizini ‘Muhteşem Yüzyıl’ın ‘Mahidevran’ı Nur Fettahoğlu yaptı.
Oyuncunun bir süredir Doğuş Grubu’nun yeme-içme sektöründeki yatırımlarını belirleyen D.ream şirketinin CEO’su Levent Veziroğlu’yla birlikte olduğu biliniyordu ama taraflar ilişkiyi yalanlıyordu. Çift, geceye el ele katılıp poz verdi bu kez.
’Muhteşem Yüzyıl’ın ‘Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli de partideydi. Sevgilisi Can Ateş’le geceye gelen oyuncu, ayrıldıkları iddiasını “Kesinlikle böyle bir şey yok” diyerek yalanladı.

Haberin Devamı

BU KEZ KAÇMADILAR

BiR YIL SONRA ‘BAR’I GELDi

Türkiye’deki yayın hayatına bir yıl önce başlayan ‘GQ’ dergisinin barı da İstanbul’a geldi. GQ’nun Türkiye’deki yayın haklarını elinde bulunduran Doğuş Grubu, önceki gece Etiler’de GQ Bar’ın açılışını gerçekleştirdi. 4.5 milyon dolarlık yatırımla şehrin en lüks mekânı olan barın açılışına ünlüler akın etti. Derginin genel yayın yönetmeni Mirgün Cabas, “Tam bir yıl sonra derginin adını taşıyan barı da hizmete soktuk” dedi.