Cadde Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi?

Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi?

07.02.2015 - 09:37 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen yarışma programı Bu Tarz Benim dün akşam izleyicisiyle buluştu. Bu Tarz Benim 7 Ocak eleme gecesinde sürpriz gelişmeler yaşanırken elenen isimler belli oldu. TV8'de konuk jüri koltuğunda Acun Ilıcalı yer aldı. Reyting çekişmesinin devam ettiği Show TV ve TV8 Bu Tarz Benim programında bu hafta kim elendi? Detaylar haberimizde...

Bu Tarz Benimde bu hafta kim elendi

Show TV ve TV8 kanallarındaki Bu Tarz Benim yarışmasında kim elendi belli oldu. TV8 'deki Bu Tarz Benim yarışmasından Gökçe Markal elenirken Show TV 'deki Bu Tarz Benim yarışmasında ise jüriden en düşük puanı alan Öykü Ekinci elendi.

Aygün Aydın , Bu Tarz Benim yarışmasında agresifliği ve hakarete varan yorumları sebebiyle 2 yarışmacının stüdyoyu terketmesine sebep olmuştu. Cemil İpekçi tarafından sert bir şekilde eleştirilen Aygün Aydın elenir mi diyerek Show TV karşısına oturanlar jürinin değişmiş tavrıyla karşılaştılar.

BU TARZ BENİM SHOW TV KİM ELENDİ?

Bu Tarz Benim Show TV ekranındaki yarışmada jüriden en düşük puanı alan isim Öykü Ekinci oldu. Bu Tarz Benim kızları ise elenmesi için Özde 'nin adını verdi. Jüri oylamasının sonuçları sonunda elenen isim belli oldu. Jürinin oyları sonucunda Show TV'deki Bu Tarz Benim 'de Öykü Ekinci elendi.

BU TARZ BENİM TV8 KİM ELENDİ?

Tv8 Bu Tarz Benim eleme gecesinde bir ilk yaşandı ve elenmek üzere 3 yarışmacı jürinin önüne çıktı. Jüriden en az puanı alan Gökçe Markan ve Gülay Hançer elenmek üzere belirlenen ilk isimler oldu. Bu Tarz Benim kızları ise elenmek üzere arkadaşları içinden Melisa Şahin 'in adını verdi.

Haberin Devamı

OYLAMA SONUÇLARI

Uğurkan Erez Gökçe elensin dedi..
Nur Yerlitaş 'Gökçe' elensin oyu verdi.
Kemal Doğulu "Melisa Şahin" gitsin dedi.
İvana Sert "Gülay" elensin dedi.
Acun Ilıcalı "Gökçe Markal elensin" dedi.

Oylama sonucunda bu hafta Bu Tarz Benim yarışmasına veda eden isim Gökçe Markal oldu. Gökçe Markal okulu olduğu için elenmeyi kendisinin istediğini söyledi.

Bu Tarz Benimde bu hafta kim elendi

Bu Tarz Benim artık TV8 ekranında çok daha geç bir saatte başlayacak. Bu hafta Bu Tarz Benim jüri koltuğunda Acun Ilıcalı oturdu.
TV8 Bu Tarz Benim 'in yayınlandığı 20.00 - 22.00 prime time yayın dilimine Recep İvedik 'i koymaya karar verdi. Bu Tarz Benim 'i yiyen Recep İvedik üçüncü serisiyle ekrana geldi. Bu Tarz Benim eleme gecesi de Recep İvedik filminden hemen sonra başladı.

BU TARZ BENİM 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Bu Tarz Benim yarışmasının geçen haftaki eleme gecesi sürprizlere sahne olmuştu. TV8 kanalındaki elemede Gülşah Yanar Bu Tarz Benim 'den elendi. Gülşah Yanar jürinin önüne Maria Surina ile birlikte çıkmıştı. İşte Bu Tarz Benim eleme anı;

BU TARZ BENİM SHOW TV 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Show TV'deki Bu Tarz Benim yarışmasının eleme gecesine ise Bülent Ersoy'un fırçası damga vurdu. İrem Özcan 'ın elendiği Show TV'deki Bu Tarz Benim 'de ünlü sanatçı yine bir yarışmacıya patladı. Öyle ki hızını alamayıp sunucu Ebru Akel 'i de haşladı. "Bu özür kabul edilirse ben burda oturmam" dedikten 1 dakika sonra bambaşka bir tavır sergilemesi ise 'Bülent Ersoy reyting patlaması mı yaptı' sorusuna akıllarda bıraktı.



Ali Eyüboğlu / 08 Şubat 2015 tarihli köşe yazısından...

''BU TARZ DA HAKiMiN''

Bir milyon TL yatırırsa ‘Bu Tarz Benim’in isim hakkı Show TV’de kalacak ama aynı içerikte bir yarışma yapamayacak.

İstanbul 4. Fikri ve Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi Hakimi Uğur Çolak’ın, Show TV ile TV8 arasındaki ‘Bu Tarz Benim’ davası hakkında verdiği kararın tam metnini okuyunca ilk aklıma gelen başlık şu oldu: Bu tarz da mahkemenin…

Nedeni şu:

‘Bu Tarz Benim’, Haluk Şirin ve Muzaffer Caner Erdem’in oluşturduğu bir format. Oldukça düşük bütçeli bir program olan ‘Bu Tarz Benim’ patlama yapıp, Show TV’yi atağa kaldırınca Şirin ve Erdem, formatı yurt dışına bile sattı.

2014’ün son aylarında taraflar anlaşamayınca Şirin ve Erdem, TV8’le anlaştı. Bunun üzerine Show TV, Şirin ve Erdem’e dava açtı. Davaya bakan mahkeme, 6 sayfalık ‘Bilirkişi Raporu’ ışığında 6 Şubat’ta kararını verdi.

‘Bu Tarz Benim’ ismi, şartlı olarak Show TV’de kaldı, format hakkı ise Şirin ve Erdem’de… Aks Televizyon Reklamcılık ve Film Sanayi Ticaret A.Ş., bir hafta içinde mahkemeye 1 milyon lira nakit veya teminat yatırır ise ‘Bu Tarz Benim’ ismi Show TV’de kalacak. Ancak Show TV, mevcut ‘Bu Tarz Benim’lere benzer bir program yapamayacak. Yaptığı takdirde bu ihlali yapanların 1 aydan 6 aya kadar hapis cezası alması söz konusu.

Show TV, bir hafta içinde 1 milyon lirayı yatırmazsa, ‘Bu Tarz Benim’in isim hakkı Haluk Şirin’le Caner Erdem’in olacak.
Show TV söz konusu teminatı yatırdığı andan itibaren de Şirin’le Erdem, ‘Bu Tarz Benim’ismini kullanamayacak, ama mevcut formatı ‘Tarzım Bu’ veya ‘Benim Tarzım’ adıyla yapmaya devam edecek. Show TV’in parayı yatırıp isim hakkını alması halinde TV8 ‘Bu Tarz Benim’ ismini kullanırsa hapis cezası onlar için de geçerli.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yönetimindeki Show TV’nin, içeriği değişecek ‘Bu Tarz Benim’in isim hakkı için 1 milyon lira yatıracağını tahmin etmiyordum. Ancak Show TV’deki ‘Bu Tarz Benim’i yapan Joker Yapım’ın sahibi Cem Semercioğlu’nun şu açıklaması işin rengini değiştirdi:

“Show TV ile TV8 arasındaki ‘Bu Tarz Benim’ davasının dün görülen duruşmasında İstanbul 4 Nolu Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi, programın isim hakkını Show TV’ye vererek programın yine aynı kanalında devam etmesi yönünde görüş bildirmiştir. Bugüne kadar başarılı bir şekilde, herkesin beğenisini kazanarak Show TV’de devam eden ‘Bu Tarz Benim’ yine aynı kanalında, aynı sunucusu sayın Ebru Akel ve jüri üyeleri sayın Bülent Ersoy, Cemil İpekçi, Chloe Loughnan Ortaç, Sibel Arna ve Umut Eker ile formatında yapacağı ufak değişikliklerle yoluna devam edecektir.” Anlaşılan o ki, daha çok su kaldıracak bu pilav!