Cadde Bu yazın kazananları

Bu yazın kazananları

27.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Uzun bayram tatilinin bitişiyle, yazlık mekanlar da sezonla vedalaşmaya hazırlanıyor. Peki bu yazın kazananları kimler oldu? Hangi alışkanlıklarımız değişti? Nerede, nasıl sosyalleştik?

Bu yazın kazananları

Sosyal medyacılar

Haberin Devamı

Bu yıl da geçtiğimiz sene olduğu gibi, Instagram’a oynayan mekanlar kazandı. İyi fotoğraf veren, egoları şişirecek pozlara silüet oluşturacak mekanlar hep öndeydi.

Pembe havuzlu Bodrum’da Jungle 8’in önünde kuyruklar oluştu. ‘Hem eğlenelim hem de Instagram fotoğrafı kovalayalım’ diyenler, burada bol bol poz verip, DJ Abdullah İnal’la coştu. Bir başka pembe kazanan da Alaçatı Paradiso Beach oldu. Basit göründüğüne bakmayın, denize koydukları flamingolarla, fenomenler üzerinden popüler hale geldiler.

Bu yazın kazananları

Tulum modası

Geçtiğimiz yıllardaki Mikonos mimari konseptleri, yerini Meksika Tulum’dan esinlenen tasarımlara bıraktı. Dalyan’da açılan Momo Beach, bunu en başarılı uygulayan plaj oldu. Mekanın en sevilen Instagram köşesiyse ‘dream catcher’, yani rüya kapanının asılı olduğu yerdi.

Haberin Devamı

Bu yazın kazananları

Canlı müzikli mekanlar

Yaz akşamlarının vazgeçilmezi canlı müzik, bu yıl da rüştünü ispatladı. Özellikle Ege’de canlı müzik yapan yerler doldu taştı! Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu ağırlıklı repertuvarlar ilgi gördü. Bir gün Çeşme, ertesi gün Bodrum’da yaz boyunca dinlendiler.

Tek şarkılık star Jabbar, gitarıyla mekanlarda en çok tercih edilen isimdi. Bu yazın kazananı olduğu kesin ama bu yoğunlukta devam ederse bu şöhreti sürdürebilir mi meçhul!

Bu yazın kazananları

Marmaris atağı

Egzotik ve pahalı yemekler, lahmacunun pabucunu dama attı. Maçakızı’nın 45 TL’lik lahmacunundan çok, karpuzlu mantı ve suşili pizza konuşuldu. Marmaris atağa geçti. Komşudan transfer ettiğimiz Manos, Cannes ve St. Barths’ın gözdesi La Guerite ve Nişantaşı Sofa Otel’in terasındaki Frankie’nin de Ege’ye inmesiyle Marmaris, Bodrum ve Çeşme’yle yarışır hale geldi.

Şehir eğlencesi çatılarda

İstanbul’da sosyallik çatılara taşındı. Swiss Otel’in terasında açılan16 Roof, St. Regis’deki Spago ve yeni açılan Glens
Roof İstanbul, eğlence hayatına yeni bir yön verdi. Kazanan DJ ise şüphesiz Mahmut Orhan’dı! Dua Lipa’nın Antalya konserinden sonra, her yerde büyük ilgi görmeye devam etti.

Meyhane ve kulüpler

Balıkçıların yerini, yeni nesil meyhaneler almaya başladı. Bir balıkçıda kişi başı 200-300 TL vermek yerine, sazlı, sözlü ve bol mezeli meyhanelerde çok daha uygun fiyata eğlenmek revaçta!

Haberin Devamı

Örneğin, Endam ve Göksu’daki Hisar Buselik gibi... Hiçbir şeyin gizli kalmadığı gizli kulüplerin de modası geçti. Minicik mekanda, itiş kakış eğlenme devri de son buldu.

Ve fiyatını katlayanlar...

Bu yazın en çok kazananlarının başında kesinlikle Defne Samyeli geliyor. Onu, sosyal medya kareleriyle ve Cem Yılmaz’la yaşadığı aşkla değerlendirmek haksızlık olur. Güzellik kraliçeliğinden, başarılı haberciliğe ve oyunculuğa derken, bu yıl da sahne performansıyla önümüze çıktı. Ne yapsa iyisini yapıyor! Sahne fiyatını da bir yılda 16’ya katladı.

Hapis süreci, çıkışı, zayıflaması, her anıyla olay oldu Deniz Seki. Ama muhteşem sahnesiyle bu yazın da yıldızıydı. Hele, “Siz benin neler çektiğimi nereden bileceksiniz?” derken, içimize işledi. Salı ve perşembe akşamları sahne aldığı People’da, rezervasyonlar haftalar öncesinden tükendi.

Bu yazın kazananları