Cadde Buray'dan yeni klip müjdesi

Buray'dan yeni klip müjdesi

29.07.2017 - 12:58 | Son Güncellenme:

Besteci ve söz yazarı Buray, Manisa'da buluştuğu hayranlarına yeni klip müjdesi verdi.

Buraydan yeni klip müjdesi

Buray, Manisa'da Magnesia Forum Alışveriş Merkezi'nde verdiği konser ile Manisalı hayranlarıyla bir araya geldi. Alışveriş merkezinin 5'inci yıl etkinlikleri kapsamında sahne alan Buray'ı yaklaşık 1000 kişi izledi.

Haberin Devamı

'Aşk mı lazım', 'Mecnun' ve 'Seni Sevmiyorum' gibi sevilen 11 şarkısını söyleyen Buray, konser sırasında hayranlarıyla sık sık sohbet etti. Konserin sonunda basın toplantısı düzenleyen ünlü şarkıcı, Manisa'daki atmosferden memnun kaldığını belirterek, "Manisa'ya ilk defa geliyorum. Benim için mini bir konser oldu. Ancak Manisa'ya hayran kaldım" dedi.

Yaz sonunda yayınlanması planlanan 'Sahiden' isimli şarkısı için klip çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren Buray, "Bir sonraki şarkımızın klibi slow bir şarkıya olacak. Yazın sonunu bekliyoruz. 'Sahiden' diye bir şarkımız var, onun klip çalışmalarına yakında başlıyoruz. Bu albümde sanırım 2-3 tane daha şarkımıza klip çekeceğiz. Belki 2 yıl sonra da İngilizce şarkı projeleri olacak gibi görünüyor. Gidişata bağlı tabii" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Buray, konserden sonra alışveriş merkezi çıkışında hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.