Cadde Buray'ın gizemli dövmesi

Buray'ın gizemli dövmesi

16.08.2019 - 08:28 | Son Güncellenme:

Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray, Harbiye Açıkhava konserinin ardından dinleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Bayramı da sahnede geçiren şarkıcı, gerek repertuvarı gerekse sahne enerjisi ile müzikseverleri büyüledi.

Burayın gizemli dövmesi

Bayramın ikinci günü Antalya Gloria Hotel’de sahne alan Buray, üçüncü günü de Antalya Jolly Joker sahnesinde sevilen şarkılarını seslendirdi. Bayramın son günü rotayı Alaçatı’ya çeviren Buray, Alaçatı Jolly Joker’de konser verdi.

Haberin Devamı

İLK DÖVMESİ MERAK UYANDIRDI
Yaptırdığı ilk dövmesiyle ilgi çeken şarkıcı, sahnede dövmesinin hikayesini de paylaştı. Dört kez niyetlenip dövmecinin kapısından dönen Buray, en sonunda aradığı ikonu bulunca dövmecinin yolunu tuttuğunu söyledi: İleride pişman olmayacağım, vücudumda taşımaktan gurur duyacağım o şekli bulmaya çalışmıştım hep. Sonunda hayatımı değiştiren melodinin ses frekansını koluna işledim.

Buray, “Meleklerimden ilham olarak inen ve bana bu kadar uğurlu gelen o melodiyi her sabah uyandığımda aynadan bakıp hatırlamak ve şükretmek, hayatıma anlam katacak” dedi.