Cadde CADDE KIZI

CADDE KIZI

03.02.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Cadde Kızı'nı okumadan mağazaya girmeyin

CADDE KIZI

YÜZDE 70’E VARAN İNDİRİM
LC Waikiki’den kışın son fırsatı.Yüzde 70’e kadar çıkan indirim oranı eksikleri tamamlamak için iyi bir fırsat. Soğuklara meydan okuyan koleksiyonda şallar, kepler ve kemerler kış gardırobunun vazgeçilmezleri arasında öne çıkıyor. Kırmızı etiketli ürünlerde geçerli olan indirim kampanyasında son gün 28 Şubat. Kampanya süresince Maksimum Kart’a özel peşin fiyatına dört taksitten de yararlanmayı unutmayın.

FREE STYLE’da hera dokunuşu 14 Şubat için sevgilinize ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz Reebok’ın, Yunan mitolojisindeki evlilik ve aşk tanrıçası Hera’dan esinlenerek tasarlanan ‘Freestyle’ modeli tam size göre. Hera’nın sembolü olan tavuskuşu desenini taşıyan ayakkabı 146 TL’ye satılıyor.


ÜÇ AL, İKİ ÖDE KAMPANYASI
Harvey Nichols’taki ReVive ürünlerinde ‘Üç al, iki öde’ kampanyası var. Estetik cerrah Dr. Gregory Bays Brown’ın geliştirdiği ürünler ışıltılı bir cilt vaat ediyor. Kampanya 14 Şubat’a kadar geçerli. Benden söylemesi.

AŞKINIZA ÖZEL...
En romantik armağanlar Sevgililer Günü özel indirimiyle geliyor. Harvey Nichols, Gianfranco Ferre, D&G, Brandroom, Guess, Charles&Keith, Etam, Laura Ashley mağazalarından yapacağınız alışverişlerde özel indirim fırsatını kaçırmayın. Demsa Group’a bağlı mağazalarında sevgilinizi mutlu edecek hediye seçenekleri çok . Benden söylemesi.

UĞUR BÖCEKLERİ KAZANDIRIYOR
Uğur böcekli ürünleri yakalayın hediye cekinizi alın. Kış mevsiminde sıcacık fırsatları yakalamak isteyenler için Hatemoğlu doğru adreslerden biri. Uygun fiyat seçenekleriyle bu avantaj kaçmaz.

SophIa’nın Bebekleri
‘Sophia’nın Bebekleri’yle geçen yıl tanıştık. Hollanda’da yaşayan tasarımcı Deniz Mercan küçükken yaptığı kâğıt bebeklerin giysilerinden ve kızı Sofia’nın çocukluğunda oynadığı oyuncaklardan ilham alarak hazırladığı koleksiyonla küçük kızların eğitimine destek veriyor. Koleksiyonun ortaya çıkış hikayesini tasarımcıdan dinledim: “24 Nisan sabahı, yeni hazırlayacağım koleksiyonumu kızıma lise bitirme hediyesi olarak vermek düşüncesiyle uyandım. Ta ki internette bir gazetenin ilk sayfasında 23 Nisan çocuk kutlamalarında ‘eskilikten yırtılmış, sarı, plastik çizmeli minik bir kızın’ dans eden fotoğrafını görünceye kadar. Bir yumruk sıkıştı göğsüme. Düşündüm ki, bizler ‘şanslı çocukları olan bütün anneler’ ülkemizin bilgiden yoksun minik kızları için büyük bir güç olabiliriz.”

100 TL üzerİnde ekstra fırsat
Sevenhill’de indirim üzerine indirim. Yüzde 60’a varan büyük indirim başladı üstelik 100 TL ve üzeri alışverişlerde kasalarda ekstra yüzde 15 fiyat avantajı var. Atkıdan bereye, kabandan aksesuara şimdi çok daha uygun fiyatlara satılıyor.

Dört al üç öde kampanyası
Duyduk duymadık demeyin. Bebek kozmetiklerinde dört al üç öde kampanyası şubat ayı boyunca Mothercare reyonlarında. Bebeğinizin ihtiyaçlarına cevap veren Little Softie Bebek Yağı, Little Softie Sıvı Bebek Talk Pudrası gibi ürünlerde avantajlı alışveriş fırsatı var.